Ako ste je videli, onda ste i bežali! MRTVA NEVESTA šetala Beogradom i najavila istinski HOROR (FOTO)

Nevesta
Promo

Ako ste ovih dana šetali Beogradom vrlo lako je moglo da vam se desi da naletite na nju! "Mrtva nevesta" šetala je glavnim gradom Srbije plašeći ljude!

 

Srećom, nije u pitanju početak “zombi apokalipse” već promocija novog ruskog horor filma – Nevesta.

 

Posle dužeg vremena ljubitelji horora konačno će uživati u zastrašujućem ostvarenju ruskog reditelja Svjatoslava Podgajevskija koji je od sutra u domaćim bioskopima. Za film, koji je dobio sjajne kritike u Evropi, vlada veliko intersovanje i američkih studija, pa je tako Lionsgate već angažovao autorski tim filma “Conjuring“ i najavio snimanje američke verzije ovog sjajnog horora.

– U ruskoj istoriji su poznati različiti i vrlo čudni običaji i rituali tokom održavanja ceremonija, pa smo ih objedinili u ovom filmu, iako je cela ideja potekla od jednog članka na temu običaja. Ritual fotografisanja umrlih koji se naročito provlači kroz istoriju, bio mi je posebno intrigantan, i na njemu je, pre svega, baziran scenario – rekao je reditelj.

 

Najavu prikazivanja filma “Nevest” prati kampanja u okviru koje su Beograđani oduševljeno, ali i bojažljivo, sretali po gradu Nevestu, sa kojom su, iako ih je plašila, ipak želeli i da se slikaju.

 

One, koji su je propustili, Nevesta će dočekati na premijernom prikazivanju u bioskopu Cineplexx u Ušće shopping centru, sutra od 20.40h. Film je od sutra i na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji i regionu.loading...