Ako ste vegetarijanac, sada imate još veći izbor!

Ovo jewdnostavno morate da probate

Porodica Patelina namaza lansirala je četiri nova ukusa sa povrćem, pod nazivom Vege, koji za osnovu imaju pečurke, brokoli, papriku, i kombinaciju paradajza i maslina. Ovi vegetarijanski proizvodi imaju oznaku Halal sertifikata i ne sadrže GMO. Svežina namaza će biti očuvana zahvaljujući nedavno lansiranom polipropilenskom pakovanju, koje omogućava ponovnu upotrebu proizvoda nakon prvog otvaranja.

– U želji da odgovorimo na potrebe savremenog načina života, inspiraciju smo pronašli u neizostavnom elementu pravilne ishrane – povrću. Kreirali smo autentične i nutritivno bogate ukuse, namenjene ne samo vegetarijancima, već i svima koji tragaju za prefinjenim kulinarskim doživljajem, istakla je Maja Knežević, marketing menadžer kompanije Neoplanta.

Degustacija novih Patelina Vege namaza biće upriličena na poznatoj gradskoj manifestaciji Mikser Design Food, 23. novembra 2014. godine, u prostoru Mikser House. Posetioce Patelina štanda očekuju brojne zabavne aktivnosti, kao i pokloni iznenađenja. U okviru celodnevne kreativne radionice koju će voditi poznati kuvar Filip Ćirić, posetioci će imati priliku na nauče kako da kreiraju neobične zalogaje od novih Patelina namaza.