Ako vam je seks očajan i želite da osvežite vezu, ova stvar će sigurno upaliti!

Žena
Pixabay.com

Nema ničeg goreg nego kada se pojavi period u kojem sa vašim prema partneru ne osećate neku posebnu strast. Ipak, postoji toliko stvari koje možete da uradite kako biste se ponovo povezali sa partnerom. Nešto što uvek pali su "prljave reči" u krevetu.

Da, sigurno vam zvuči bezveze, ali istina je da ukoliko promenite način na kojim pričate jedno sa drugim, to će promeniti neke stvari i na seksualnom planu. Evo i kako:

1. Setićete se da ste seksualna bića

 

Kada ste u dugoj vezi, normalno je da ne osećate više uzbuđenje. Navikli ste da seks imate svaki dan a sada ćete biti srećni da ga imate jednom mesečno. Ukoliko pokušate da ovom tehnikom poboljšate seksualni život onda ćete se iznenaditi kako ćete osvežiti vezu.

2. Probaćete nove stvari u krevetu

Sigurno vam je dosadilo da sa partnerom svaki put radite iste stvari u krevetu. Promenite to, jer i loš seks ubija vezu. Sa ovim trikom, otkrićete nove stvari koje oboje želite da probate.

3. Podstičete iskreni razgovor

Sigurno vam je neprijatno da koristite perverzne reči pre seksa sa partnetrom, ali ukoliko imate slobodu da ih izgovarate to znači da ste u vezi dovoljno otvoreni i poverljivi.

4. Bolje ćete se osećati

Ljuti ste jer vaš partner nije oprao sudove, i sada bi rado da iskalite bes na njemu i smirite se. Ali zašto ne bi loša osećanja zamenili produktivnim. Nazovite ga nekim perverznim imenom, seks će vam smanjiti ljutnji a i negativna osećanja zameniti pozitivnim.

5. Videćete partnera u novom svetlu

Veoma često u vezama zaboravimo da iako dobro poznajemo našeg partnera opet on poseduje još neke delove ličnosti koje nam još nije otkrio. Ukoliko koristite perverzne reči partnera ćete videti na nov način i to će vam sigurno biti jako simpatično.