Odnosi muškaraca i žena stalna su “meta” i tema za razmatranje. Uvek postoji nešto što bi moglo da se nadogradi, a ljubav je u tom smislu najfleksibilnija.

 

Veza je čudna “boljka” i stalno je treba negovati. Oni koji vezom smatraju samo momente sreće i blaženstva, nisu na dobrom putu. Ljubav iziskuje i sitne “greščice” koje treba popraviti i dovesti do savršenstva. Stalno učenje i saznavanje mnogo toga o sebi i partneru veoma je dobra stvar za vezu.

Zato, ako niste iskusili neke od ovih “sitnica” u svojoj vezi, onda bi trebalo da se zapitate da i je ona uopšte prava jer ni u jednom odnosu nije sve tako “ružičasto”.

1. Tuga

Ako ste ikada osetili neku vrstu tuge kada partner dugo nije u vašoj blizini, onda je to zaista prava veza. Naravno, ovde mislimo na duža putovanja i neminovnu odvojenost, a ne na patnju za nekim.

2. “Leptirići” u stomaku

Leptirići u stomaku i doza nervoze, takođe je sastavni i sasvim normalni deo veze. Kada posle dužeg neviđanja partnera, osetite ushićenje i uzburkanost u čitavom organizmu, budite sigurni da ste na dobrom putu da kažete da vaša veza ima perspektivu.

3. Frustracija

Frustracija je, takođe, sasvim normalna. Naime, često bivamo frustrirani što naša osoba nije u datom trenutku pored nas ili što je odlučila da svoje vreme provede sa nekom drugom osobom. Budite svesni toga da nikada niko neće moći da non-stop bude usmeren samo na vas i da se svet ne vrti baš oko vas. Partner, kao i vi, ima svoje ja, koje takođe, individualno mora da neguje.

4. Bes

Takvo je vreme da smo stalno u nekom grču i nervozni smo i besni zbog mnogih stvari. Jedna od njih je i kada se posvađamo sa partnerom i kada pokušavamo da ispravimo sve nesuglasice koje nas koče da imamo perfektan odnos. Ali, i to je normalno. Kao što rekosmo, ništa nije ružičasto, a parovi u “normalnim” vezama najčešće se raspravljaju oko određenog problema, a ne da bi jedno drugom “zabadali nož u leđa”.

Pročitajte i… Ukoliko želite da se pomirite sa njim na ove poruke i ne pomišljajte

5. Greške kao učitelji

Iako vas možda nervira kada vam neko kaže da se na greškama uči, ali što pre to prihvatite, život će vam biti opušteniji. Budite svesni toga da sa partnerom rastete zajedno, da se zajedno razvijate i učite nove kporake. Greške će se potkradati uvek i najvažnije je da ih zajedno prebrodite, a ne da ih ističete u prvi plan i udarate recke kada god druga strana načini “faul”.loading...