Aleksandar Josipović će kritikovati slavne ličnosti Francuske

Najstroži i najkontravezniji sudija u popularnom šou 'Ples sa zvezdama' dobio je punudu koju ne može da odbije. On će se pridružiti sudijskom timu u francuskoj istoimenoj emisiji.

Nakon učešća u srpskoj verziji plesnog šou programa „Ples sa zvezdama”, najkontroverzniji sudija ovog šoua Aleksandar Josipović dobio je poziv iz Francuske da se pridruži sudijskoj četvorci „Plesa sa zvezdama” na kanalu TF1.

Producenti francuskog „Danse avec les stars” pozvali su Josipovića na pregovore u Pariz, gde su razgovarali o mogućnosti saradnje u narednoj sezoni popularnog serijala. Tim sa kojim se Aleksandar susreo i razgovarao bio je oduševljen njegovim pojavljivanjem u šou na TV Prva, zbog čega su poželeli da i njihova emisija dobije na oštrini i provokativnom humoru po kome je Josipović prepoznatljiv.

Ono što je takođe zanimljivo je da je Josipović dobio poziv i od BBC World da se kao jedan od četvoro izabranih kandidata iz 50 zemalja nađe u ulozi počasnog gosta-sudije u „Plesu sa zvezdama” Indija.

Čini se da će ovo leto biti veoma uzbudljivo za Josipovića i njegov potencijalni televizijski transfer koji bi mogao da usledi već s prvim danima jeseni. Za koju god da se zemlju odluči, sasvim je izvesno da se talentivanom šoumenu smeši međunarodna televizijska karijera.