‘Alfa mužjaci’: I muškarci rade ‘ženske stvari’, ali retko priznaju

Danas češće nego ikad pre muškarci svom izgledu pridaju mnogo važnosti. Nije više toliko retko videti muškarca u nekom kozmetičkom salonu. Pitanje je da li će to priznati svojim "alfa" prijateljima? Najverovatnije neće.

I muškarci plaču

Neki će izraziti svoje emocije i pustiti suzu, neki neće. Plakanje je povezano sa slabošću i većina muškaraca boji se da prizna ”šta su sebi dopustili”.

I muškarci gledaju “ženske filmove”

Žene vole romantične komedije, setne ljubavne priče u kojima se na kraju pokaže da negde postoji princ na belom konju modernog doba, dve srodne duše. Kada žene gledaju takve filmove to nije ništa čudno, ali ako muškarac otkrije da će ponekad i on sa zadovoljstvom pogledati neku romantičnu komediju od početka do kraja, lako se može suočiti s nekim prekim pogledima svojih prijatelja ili okoline.

I muškarci piju ženska pića

Ako otvorite frižider jednog muškarca gotovo sigurno ćete u njemu naći pivo ili vino,pa i neka žestoka pića. Ili barem nešto od toga. Teško ćete moći i da pomisliti da ćete u stanu muškarca videti neko žensko piće u kojem uživa on sam. Ipak, nemojte se iznenaditi jer i muškarci ponekad vole ta slatkasta, “ženska pića” sa zanemarivom količinom alkohola.

I muškarci se sređuju

Danas češće nego ikad pre muškarci svom izgledu pridaju mnogo važnosti. Nije više toliko retko videti muškarca u nekom kozmetičkom salonu. Pitanje je da li će to priznati svojim “alfa” prijateljima? Najverovatnije neće.