AMATERSKA KUVARICA OSVAJA MUŠKA SRCA: Zbog JEDNOG DETALJA obožavaju njene recepte (FOTO, VIDEO)

Amaterska kuvarica pronašla je način da dobro unovči svoje skromno kulinarsko znanje i umeće!

screenshot/youtube.com/Ruby Day

Rubi Dej na svom Youtube kanalu ima skoro pola miliona pratilaca, a sve zbog toga što kuva vrlo oskudno odevena, a ponekad i gola – doduše, prekrivena keceljom.

Crvenokosa lepotica iz Teksasa (SAD) sprema svašta – od mafina, preko paste do raznih salata, a sve to noseći samo kecelju, dok ispod nema ništa od odeće. Njeni snimci su veoma gledani, a ako se desi da joj kecelja sklizne i otkrije više nego što bi trebalo, Rubi sve to sakrije emotikonima.

Snimci njenih recepata ne traju dugo, u proseku oko dva minuta, a neki imaju i po gotovo milion pregleda, a iz komentara se vidi da zapravo niko nije tu zbog recepata.

“Ogledao sam ceo video, a čak i ne kuvam”, “Nemam pojma šta si spremala za večeru”, “Mogla bi da spremaš i najobičniji sendvič, opet bih oduševljeno gledao”, neki su od komentara.

Rubi kaže da je cilj nekog kanala da širi “seksi pozitivnost”.

– To je sjajna motivacija za ljude da kuvaju. Većina ih dođe da vidi zdrave recept, a ostanu zbog smeha. Volim da snimam videe, zabavni su, a ima i puno dobre hrane – kaže ona.

Ona inače naplaćuje svojim fanovima mesečnu pretplatu od tri do 20 dolara, a takođe u ponudi imai premijum pakete za 50-25 dolara, dok 200 dolara naplaćuje “personalizovane snimke kuvanja”, i od toga zarađuje mesečno po nekoliko hiljada dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Ruby Day (@rubysdiary)

Pored snimaka kuvanja koje je inicijalno počela da objavljuje, Rubi se snima i dok, recimo, u bikiniju čisti kuću, testira minijaturni bikini u bazenu…

View this post on Instagram

A post shared by Ruby Day (@rubysdiary)