AMBICIOZAN PROJEKAT RADOŠA BAJIĆA: Objavljen PRVI TREJLER za novu seriju “ŠIFRA DESPOT” (VIDEO)

Šifra Despot
Promo

Kao što je već najavljeno gledaoci TV Pink od februara 2018. godine imaće priliku da gledaju novu seriju, "Šifra Despot", koja po svim kriterijumima predstavlja nešto sasvim novo kada je reč o domaćem igranom serijskom programu.

 

Scenario i režiju potpisuje Radoš Bajić koji se kroz višedecenijsku karijeru dokazao kao jedan od  najuspešnijih i najznačajnijih autora domaćih serija, što dokazuju i televizijski rejtinzi svakog njegovog projekta.

Od 20. septembra, epizode se snimaju gotovo svakodnevno, a na jednom od snimanja na stalnoj lokaciji, u kući glavnog junaka Despota Despotovića, Radoš Bajić ugostio je vlasnika i direktora “Pink Media Grupe”, Željka Mitrovića i njegovu suprugu, direktorku programa TV Pink, Milicu Mitrović.

– Ovaj projekat koji sada radimo, “Šifra Despot”, jedan je od najznačajnijih, pre svega zato što je prvi veliki posle duže pauze. Odlučili smo se za saradnju sa najboljom i najuspešnijom ekipom, na čelu sa Radošem Bajićem, koji je i producent, i scenarista, i reditelj. I zaista, verujem da je ovaj projekat kvalitetan po svim kriterijumima. Pre svega, moram da pomenem više od 150 glumaca, na 80 lokacija, što samo po sebi govori o tome da je ovo epohalan projekat i ja bih rekao da će biti veoma uspešan – objasnio je Željko Mitrović.

Vlasnik TV Pink potpuno je upućen u scenario ovog humorističkog projekta, koji će gledaoci od februara 2018. godine pratiti na ružičastoj televiziji.

– Scenario je odličan, glavni junak Despot Despotović je programer, odnosno kompjuterski inženjer, koji živi u urbanoj sredini i gledaoci će ga iz epizode u epizodu gledati u najrazličitijim situacijama, dok pokušava da reši razne probleme. Serija po svojoj suštini predstavlja socijalnu komediju, u kojoj se pre svega sukobljavaju, različiti žanrovi, što pobuđuje emociju koja je danas suštinski ključna za gledaoce i komunikaciju sa najširom populacijom, a pre svega televizijskom populacijom. Očekujemo odlične rezultate i prema ovome što smo do sada videli, nemam nikakvu sumnju – rekao je za kraj gospodin Željko Mitrović.

Serija “Šifra Despot” se snima najsavremenijom tehnikom, na lokacijama u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa. Režiju, zajedno sa Bajićem, potpisuje Dejan Zečević, istaknuti autor brojnih filmskih, serijskih i dokumentarnih ostvarenja.

Prvi trejler za seriju objavljen je danas, a premijerno emitovanje serije “Šifra Despot” zakazano je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.