AMIDŽIĆ IZVUKAO ODGOVORE: Iva Štrljić progovorila o škakljivim temama – ko joj se udvarao, kada je spremna na…

Glumica otkrila detalje nepoznate javnosti!

printscreen

Iva Štrljić prethodne noći gostovala je u popularnoj emisiji “Amidži šou” i tom prilikom otkrila do sada nepoznate detalje o sebi.

Glumica je poznata po diskretnosti i odmerenosti, ali voditelj Ognjen Amidžić uspeo je da iznudi odgovore na malo škakljivije teme.

Štrljićeva je u okvru dela popularne emisije “Team Building” dobila pitanje ko joj se od javnih ličnosti udvarao. Međutim, uspešno se snašla i nije morala da popije “gadno piće”.

Ih, zini da ti kažem, do sad nisam nikome rekla, pa ću sad baš tebi, a i bilo ih je više od jednog, imena neću da im otkrivam, da se ne uvredi neko – šaljivo je odgovorila glumica.

Ivi je odgovorila i na pitanje koliko joj vremena treba da stupi u intimni čin sa muškarcem sa kojim se viđa.

Negde oko četiri godine – kroz osmeh odgovorila je Štrljićeva, pa dodala:

Volim da se dobro upoznam, da taj proces udvaranja traje. Ne može to kod mene brzo. Najbrže se udvarao, neko, recimo, posle tri meseca – rekla je ona.

Glumica je na početku emisije progovorila o svom prvom televizijskom gostovanju i istakla kako joj je Ognjen Amidžić bio prvi voditelj sa kojim je razgovarala na televiziji.

Pre tačno 20 godina poslednji put sam bila tvoja gošća. Igrala sam u jednoj predstavi, “Kafana kod zajedno” u pozorištu “Slavija”. Sutradan posle premijere, bila sam tada druga godina fakulteta, pozvali su me iz pozorišta: “Sad su me zvali sa “Pinka”. Ognjen Amidžić hoće da dođeš kod njega u emisiju, u goste”, u jutarnji program, koji je on tada vodio. Ja sam se oduševila: “Stvarno? Onaj Ognjen Amidžić hoće da ja dođem u goste?” To je moje prvo gostovanje na televiziji, povodom nekog projekta. Prvi ko me je pozvao da gostujem bio mi je Ognjen Amidžić – istakla je popularna glumica.