Ana Bekuta izdaje kuću ljudima sa policijskom zaštitom: Prvi stanar joj bio čuveni fudbaler

Folk pevačica Ana Bekuta (55) svoju luksuznu kuću u Zemunu godinama rentira ljudima koji imaju policijsku zaštitu!

Kako Kurir piše, partnerka bivšeg ministra Milutin Mrkonjića svoju nekretninu na tri sprata od 200 kvadrata izdaje mesečno za 1.500 evra. U njoj su pre četiri godine živeli tada bračni par Bojana i Vladimir Stojković, koji su u to vreme bili životno ugroženi.

Prema rečima Aninog komšije, pevačicina kuća je proglašena za bezbednu iz više razloga, pre svega jer joj je teško prići s bočnih strana, pa se tako našla na spisku policije za iznajmljivanje koji oni preporučuju licima koja su pod njihovom zaštitom.

– Ana se pre pet godina iselila iz te kuće i odlučila da je izda. Mi je nismo videli od tada, ali policiju često srećemo, pa smo tako čuli da im je ona navodno kuću ustupila i da je oni predlažu za stanovanje ljudima koje čuvaju – priča komšija.

On dodaje da je pre četiri godine video kada su doveli Bojanu i Vladimira Stojkovića, koga su u to vreme pretukli u Đenovi, pa su mu dodelili policajce koji su stalno bili uz njega.

– U njoj su živeli nešto više od godinu dana, posle čega su se preselili u stan na Vračaru koji je takođe bio siguran – kaže Bekutin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

U toku jučerašnjeg dana pevačica nije odgovarala na pozive Kurira.

U izjavi za ovaj list Stojković je pak priznao da su on i Bojana živeli u Aninoj kući.
– Istina je da smo u tom periodu živeli godinu dana u toj kući, ali smo tek kasnije saznali da je ona u vlasništvu Ane Bekute – rekao je Stojke, ne želeći da odgovori na pitanje da li ih je u nju smestila policija.loading...