Ana Kokić rekla ‘NE’ Novaku Đokoviću!

Stvarno ne bih to komentarisala, ali Novaku i Jeleni želim mnogo sreće u braku i divan provod na svadbenom veselju, rekla je pevačica.

Pevačica Ana Kokić odbila je ponudu našeg teniskog asa Novaka Đokovića da peva na njegovoj svadbi, piše Kurir. Prema rečima Kurirovog izvora, pevačicin jedini uslov bio je da nastupi sa svojim bendom, ali Novakov tim ljudi iz organizacije nije bio u mogućnosti da pevačici izađe u susret, pa do dogovora nije došlo.

–  Nole obožava Anu i njen glas, a svi se sećamo da ju je podržao kad je nastupala u finalu poznatog šoua „Tvoje lice zvuči poznato”. Zato nije čudno što je poželeo da mu upravo ona peva na venčanju s Jelenom. Kad je došlo do sastanaka, Ana je objasnila da isključivo nastupa sa svojim bendom jer je profesionalac i na takvom jednom događaju želi da zvuči sjajno. Međutim, zbog celokupne organizacije oni to nisu mogli da joj obezbede, budući da će na bini već biti dva orkestra koja će pratiti izvođače. Zato na kraju i nije došlo do dogovora – kaže sagovornik Kurira.

U kratkoj izjavi za Kokićeva nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ova saznanja, ali je mladencima poželela mnogo sreće.

– Stvarno ne bih to komentarisala, ali Novaku i Jeleni želim mnogo sreće u braku i divan provod na svadbenom veselju – rekla je Ana za Kurir.