Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, proslavila je 20. rođendan u restoranu "KontraGrey", a svi prisutni su se čitave večeri divili haljini koju je odabrala za tu priliku.

 

Naime, Anastasija je blistala u toaleti boje šampanjca, koja je bila ukrašena belim kristalima, a kako “Alo!” saznaje, radi se o kreaciji poznate srpske dizajnerke, čija cena iznosi četiri prosečne srpske plate.

Reč je o ručnom radu sa skupocenim kristalima, a korišćeni su najfiniji materijali, zato i ne treba da čudi što je ova kreacija i te kako skupa i ne može svako da je priušti, ali ni ponese. Njena cena iznosi 2.000 evra, a Anastasiji se dopala na prvi pogled – kaže izvor blizak Anastasiji i otkriva da je haljina samo jedan od poklona koje je folk diva Svetlana Ražnatović darovala svojoj naslednici.

Pored luksuzne haljine poznatog domaćeg brenda “Lepa Couture”, Anastasiju je najviše usrećilo što joj je na rođendanu, na Cecin nagovor, zapevao Aco Pejović, koga obožava. U jednom trenutku i Anastasija se latila mikrofona i otpevala nekoliko hitova svoje majke, koja je i sama zapevala u duetu sa ćerkom – kaže izvor za “Alo!”.

last night, rocking my bangs ✨

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) onloading...