Anđeline iz X Faktora: I da smo pevale kao Vitni Hjuston ispale bismo

Nova epizoda popularnog regionalnog takmičenja X Faktor Adria u kojoj su kandidati izvodili najveće evrovizijske hitove, donela je neočekivane rezultate.

 

Nakon sjajnih interpretacija Bobija Mojsovskog, benda Highway trio, Ive Ćurić, Ilije Mihailović, Anđelina i Amela Ćurića, dva takmičara sa najmanjim brojem glasova, kao i uvek, očekivao je duel, a publika je odlučila da to ponovo budu zavodljive Tončijeve Anđeline i šesnaestogodišnji Ilija Mihailović, štićenik Aleksandre Kovač.

Ilija je prvi imao priliku da izvede svoju “pesmu spasa”, a zatim i Anđeline. U ovoj emisiji  prvi put glasanje sudija nije dalo konačan ishod,pa je konačnu odluku dala publika, koja je odlučila da Anđeline, sa manjim brojem glasova napuštaju takmičenje.

– Žao mi je što su ”Anđeline” ispale, svaki rastanak je emotivan. Eto, ja imam i najbolje kandidate i ne mogu reći najgore jer tu publika odlučuje, nego oni koji ispadnu – ovoga puta to su Anđeline. Ja im želim svu sreću i što da ne, da se sledeće godine sve prijave i prođu kao solisti – navodi Tonči Huljić koji je bio vidno razočaran odlukom publike.

 

Marija, Katarina i Monika bile su u suzama, posebno Marija koja je bila u veoma dobrim odnosima sa momcima iz benda “9Control”, pa joj ispadanje iz takmičenja teško palo.

– Osećamo se loše i jako tužno. Žao nam je što smo ispale jer smo svi bili kao jedna velika porodica i sada ne znamo šta ćemo raditi svakog dana bez te atmosfere. Ceo projekat nam mnogo znači jer su Katarina i Monika napravile prve muzičke korake, dok sam se ja prvi put oprobala kao član grupe – rekla je uplakana Marija.

Katarina je prokomentarisala da je imala osećaj da im je ovo poslednji nastup u X Faktor, pa se trudila da uživa u svakom trenutku.

– Mislim da bismo ispale čak i da smo savršeno pevale, npr. pesmu Vitni Hjuston jer smo i prethodne nedelje pevale “pesmu spasa”, a mišljenje publike se ne menja tako lako – izjavila je Katarina.loading...