Arsenal festi: Svi u Kragujevac! VIDEO

Vođa kultnih Baba Žika Milenković snimio je kratku pesmu "Sunce sija nad Šumadijom" kao poziv na Arsenal Fest 05 koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

Dođite na Arsenal Fest jer biće mnogo zabavno. Skupile su se najbolje grupe iz regiona! – poručuje Žile, čije Babe nastupaju 25. juna, prve večeri festivala sa Elementalom, Hladnim pivom, Orthodox Celtsima i drugima.

Druge večeri 26. juna sviraju Ritam nereda, S.A.R.S., Zabranjeno pušenje, Artan Lili i Brkovi, a njihov frontmen Šemso u svom jutjub pozivu objašnjava da na Arsenalu “ima šta ‘oćeš…ima svega!”

Prljavi inspektor Blaža, koji sa svojim Kljunovima svira 26. juna, pretvorio se u Supermena kako bi svojim moćima odvukao kolonu fića u rodni Kragujevac na Arsenal fest!

Završne večeri Arsenala sviraju Goran Bregović koji sa Orkestrom za svadbe i sahrane i Alenom Islamovićem obeležava 40 godina Bijelog dugmeta, kao i Van Gogh, Kolja i Grobovlasnici, Let 3… i Rundek Cargo Trio, čiji vođa Darko Rundek kaže da nastupaju na “vrtnom stejdžu”!

NOVE CENE! Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa košta 1.800 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 1.000 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.200 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.