Arsenalov karavan ide po Srbiji!

Arsenal Festu 05 u Kragujevcu prethodiće čak tri koncerta zagrevanja po Srbiji, od kojih će prvi pank-folkeri Brkovi održati sa reperima Bed kopijem i kultnim Babama 29. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda!

 

Zagrebački Brkovi potom sa pankerima Čovekom bez sluha i rok Baobabom idu 5. juna u Gradski kulturni centar Užica, a na kraju su 6. juna ponovo sa Babama i rege-ska-pankerima Procesom u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini).

– Svi naši nastupi u Srbiji su za nas bili nezaboravni i uvijek smo se osjećali kao kod kuće. Želja nam je svirati što više, a početkom sljedeće godine planiramo i novi album. Već smo počeli uvježbavati nove pjesme! – poručuje frontmen Brkova Šemso.

Gitarista Zoran Lazarević-Laki ističe da je Čoveku bez sluha izuzetno drago što su “na turneji povodom proslave 20 godina postojanja benda postali deo karavana koji promoviše jedan od najvećih festivala u Srbiji i regionu Arsenal Fest”, najavljen za 25, 26. i 27. jun u Kragujevcu.

– Babe u Bašti! Ali i Dvorištu! Dođite da se provedemo zajedno!”, poručuje njihov vođa Žika Milenković.

Za niški Arsenal Fest promo koncert Procesa, Baba i Brkova u Banovini ulaznica je 600 dinara u pretprodaji (Eventim, Vintage shop i Music House & Energy music shop), dok je na dan održavanja 6. juna 800 dinara. Početak 20:00.

Za Baobab, Čoveka bez sluha i Brkove u Užicu potrebno je izdvojiti 500 dinara preko Eventima i na blagajni GKC-a, odnosno 700 dinara 5. juna na dan koncerta, koji počinje od 21:00.

U Bašti SKC Beograda Babe, Brkovi i Bed kopi promovišu Arsenal Fest svirkom 29. maja od 20:00, za 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, a do sada poznati izvođači su Goran Bregović, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad, Gramofondžije (Gramophonedzie), S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom.

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Ostala prodajna mesta

KRAGUJEVAC – Dom omladine, “Arena Fun Factory” (Plaza Centar), TIC (Turistički
informativni centar) i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria “Flash back”
JAGODINA – “TNT Music”
SMEDEREVSKA PALANKA – Caffe Kralj
KRUŠEVAC – Caffe club “Grizzly”
NIŠ – “Music House”
POŽEGA – Caffe “Burence”
UŽICE – Caffe “Vermeer” i Kuća čaja “ZEN”
ARANDJELOVAC – Caffe “Koje Kude”
ĆUPRIJA – Caffe “Bacardi”