ASTRO ADUTI: Rakovi imaju najbolje grudi, ovnovi su vatreni, a najbolje prolazi OVAJ ZNAK

Fizička lepota je tradicionalno ženski adut, pa ne čudi što najlepše žene često pođu za manje lepe muškarce.

pixabay.com

Žena oružje lepote uglavnom ne voli da vidi u rukama suprotnog pola, pa se retko zanosi lepotom i duhovitošću, već za onim što konkretno traži i za čovekom koji to može da joj pruži.

U najvećem broju slučajeva radi se o osećaju sigurnosti, piše portal Mali horoskop.

Ovan

Ovan je vatrena osvajačica koja upečatljivom odećom (usko, jake boje, koža…) ističe snagu svoje ličnosti. Ima izražajno i zanimljivo lice, krasi je neposrednost i strastvenost.

Bik

Bik će jednom biti devojka iz komšiluka, drugi put dobro upakovan ekstrakt ženstvenosti. Karakterišu ih klasična lepota raskošne figure, posebno poprsja, i čvrst karakter.

Blizanci

Blizanac je žena sa sto lica, mladenačka, hitra, govorljiva. Krase je lepe ruke i ramena, te dečački šarm i naglašena gestikulacija. Često nose poludugu kosu, koja omogućuje transformacije od Petra Pana do vampa – prema raspoloženju.

Rak

Prema Račicama muškarci osećaju majčinske porive. Grudi su njihova jaka strana, a i celi im je torzo obdaren oblinama. Pojava i nastup su im naglašeno feminizirani.

Lav

Žena Lavica raspolaže ubojitim oružjem, ona mane zna pretvoriti u prednosti. Ponosna i aristokratskih manira, zabacuje svoju upečatljivu frizuru, zvekeće blještavim nakitom i sigurnim pogledom fiksira žrtvu.

Devica

Devica igra igru dobre devojčice i prigušenom seksualnošću dovodi do ludila svoje obožavaoce. Ima lepe šake i duge prste, profinjene crte lica, sklona je čipki i volanima.

Vaga

Vaga raspolaže celim arsenalom zavodničkih taktika. Najčešće je zapažena po izuzetno negovanoj kosi posebnog sjaja, i skladnoj figuri. Znalačkom šminkom i odabranom odećom uvek privlači pažnju.

Škorpija

Škorpionka je jedna od najopasnijih zavodnica Zodijaka – čak i kad nije uređena, osvaja fatalnim šarmom. Legendarni duboki pogled, seksi glas i čudna kombinacija vatre i leda koktel su koji obara s nogu.

Strelac

Žene Strelci imaju neuhvatljiv šarm divlje srne. Prirođen im je sportski stil, no koketiraju i s nakitom. Samosvesne su, prekrasnog osmeha, čarobne linije bedara.

Jarac

Žena Jarac osvaja hladnoćom. Ostavlja utisak žene na položaju, a ta aura moći i nepokolebljivosti privlači muškarce sklone dominantnim ženama. Naglašene jagodične kosti i lepe noge, te figura nesklona debljanju njene su jake tačke.

Vodolija

Žena Vodolija ne razmišlja previše o utisku koji ostavlja na muškarce, no to je čini još atraktivnijom. Moderna je, ima hrabrosti da odstupi od klišeja. Ima lepu liniju nogu, sportski stas i prirodan izgled.

Ribe

Riba snenim očima hvata muškarce u mrežu svojih čari, kojima se često pridružuju i vilinska, nežna kosa, i sitna graciozna stopala. Ribe su tipom niže građe, deluju poput lutkica, bez milosti koristeći svoju ženstvenost i izgled devojčice- žene.