Astro seks: Ribe, sa Strelcem ćete lebdeti dva metra iznad zemlje!

Ovan će sa drugim ovnom imati vruć seks, ali posle žestoke svađe!

Ovan

Ovan sa Ovnom? Može, ali samo ako volite vruć seks posle žestokih svađa. Bik će vam donositi doručak u krevet, sa Rakom možete u romantične šetnjice, a Vagu ćete odmah poželeti do kraja.

Bik

Rak voli da se mazi, Devica vam je dosadna, Škorpija je samo za jednu noć, a sa Bikom će vam biti genijalno. Po ceo dan i noć u krevetu. Samo, ko će se od vas dvoje setiti da promeni posteljinu?

Blizanci

Vi i Strelac ste kao dve puzle – savršen par. Samo kad ne bi bilo te Vodolije koja će vam potpuno zamutiti misli. Sa Ovnom možete doživeti vatromet strasti, ali, nažalost, neće biti dugog veka.

Rak

Lav će vam ekspresno podići samopouzdanje, a onda izazvati pravu oluju osećanja, sa Škorpijom možete imati vruću aferu i probati zabranjeno voće, ali Jarac će biti onaj pravi.

Lav

Naravno da volite vatru i strast, ali Ovan je čak i za vas preeksplozivan. Sa Lavom ćete biti pravi tandem za igre bez granica, a Devica vas u isto vreme privlači i nervira. Naš savet – saosećajna Vodolija.

Devica

Ovan je samo za jednu noć. Sa Blizancima ćete imati najbolji seks u životu, Ribe su slatke, ali neuračunljive, ali jedini znak koji će vas uveče odvesti u operu, a ujutro dovesti do orgazma je Vodolija.

Vaga

S Lavom možete biti srećni samo ako on zaboravi na svoje mačo manire i smanji apetit. Škorpija vam je previše zahtevna, Bik je super ortak, ali ništa od leptirića u stomaku, ali Vodolija je obećana zemlja.

Škorpija

Bik je fascinantan, ali njegova opsesija i strast mogu biti opasne. Rak je neodoljiv kao najukusnija pralina, samo što vam i od nje može pozliti. Ovan je odličan, ali nepouzdan, a Lav je na vašem nivou.

Strelac

Seks sa Škorpijom je idealan za dizanje ega, Ribe će vas ugnjaviti svojom sentimentalnošću, sa Strelcem možete biti najglamurozniji par u gradu, ali Vaga vam je suđena.

Jarac

Ovan vam je drag i daje vam slobodu. Šta biste više? Sa Bikom ste na sedmom nebu. Strelac će vam pričati bajke koje neće moći da realizujete, a Ribe su otkriće godine – zaigrane i uzbudljive, baš poput vas.

Vodolija

Sa Blizancima možete do mile volje da eksperimentišete u krevetu, Rak ume da vas uteši, ali ne zna da vas ljubi, Lava izbegavajte u širokom luku, a sa drugom Vodolijom možete lebdeti dva metra iznad zemlje.

Ribe

Lav će u vama videti seksi boginju, sa Škorpijom snimate triler, sa Strelcem možete osvojiti svet, samo ne zaboravite da treba i disati, a u Jarcu možete otkriti prijatelja i ljubavnika.