Svi vole loše momke, ali ovi znaci su nespojivi. Muškarci koji su rođeni u nzaku koji se ne slaže sa vašim, za vas su kao Kriptonit. Žestok otrov - bežite od njega!

 

OVAN

Vi morate da bežite od Bikova. Volite jurnjavu, a oni vam to neće obezbediti. Teško im je da izađe iz kuće i opako su tvrdoglavi. Na kraju ćete da poludite i raskinete vezu, a oni će da izvrnu situaciju i da postanu dežurni krivci. Zažalićete što ste ih i upoznali.

BIK

Znamo da volite ozbiljne veze, ali morate da budete svesni da Strelčevi nimalo nisu u tom fazonu. Sludeće vas njihovo ponašanje, a onog trena kad pokušate da ih na bilo koji način obavežete – ostaviće vas. Najviše će vas nervirati konstantne mentalne igrice koje Strelčevi obožavaju.

BLIZANCI

Probudite se! Znate i sami da najviše na svetu mrzite kad vam je dosadno. E, pa, tako će vam biti sa Jarčevima. Oni mnogo rade, staloženi su i praktični i takav njihov karakter ne slaže se sa vašom impulsivnošću. Naročito vam se neće dopasti njihova brutalna iskrenost.

RAK

Dame rođene u znaku Raka treba da izbegavaju muške Vodolije. Vama je potreban mir, kao i sigurnost i zaštita, a Vodolijama je stalo samo do zabave. Bolje je za ženu Raka da bude i sama nego da bude sa ovim muškarcem.

LAV

Volite da se okružite zabavnim ljudima koji vas obožavaju i ističu vaš sjaj. Ako se upustite u vezu sa Škorpijama, njihova posesivnost i intenzivnost će vas brzo spustiti na zemlju. Ovi muškarci su ljubomorni, vole da vas kontrolišu, a istovremeno su veoma škrti sa komplimentima, pa zato nimalo nisu stvoreni za vas.

DEVICA

Ako nešto mrzite to je jurnjava, a Strelčevi baš to vole. Njihov avanturistički duh brzo će vas sludeti i pitaćete se gde li vam je bila pamet ranije… Vi ste staloženi i svesni sebe i svojih želja, pa vrlo dobro znate da ovakvi muškarci nisu za vas.

VAGA

Harmonija vam je bitna, ali ne i da se baš ništa nikada ne menja. Volite da se zabavite ponekad, a muškarac rođen u znaku Device to vam neće dozvoliti. Uz to, ako ste u vezi sa Devicom, spremite se za neprestane svađe, jer on uvek mora da bude u pravu.

ŠKORPIJA

Kada se Škorpija i Ovan smuvaju, nastane opšta havarija. Svako se brine za svoje potrebe i želje, a za partnera ne mare ni jedno ni drugo. Vi volite da je sve po vašem, a Ovan gaji iste želje. Jaki ste individualci, pa je vaša veza samo put ka frustraciji.

STRELAC

Vi i muškarci rođeni u znaku Bika nalazite se na suprotnim stranama sveta. Oni žele sve i žele odmah, pa ćete osetiti kao da vas guše. Teško da možete da podnesete njihovu ozbiljnost, a oni ne mogu da izađu na kraj sa vašim avanturizmom.

JARAC

Veza sklopljena u paklu, tako se može opisati vaš odnos sa muškarcem Lavom. Teško da možete biti različitiji, a pošto ste intelektualno jači, svesni ste da ta veza neće funkcionisati. Vi ste lojalni, kreativni i okrenuti ka ciljevima, a Lav je opsednut sobom. Razmislite, verovatno ni u prijateljima nemate mnogo Lavova.

VODOLIJA

Ne treba dva puta reći da su Rak i Vodolija loša kombinacija. Oni su previše emotivni i stalno im nešto treba, a vi ste raizgrani i potrebna vam je razbibriga. Njihova potreba za porodicom i domom vama je preterano frustrirajuća.

RIBE

Vage jesu šarmantne diplomate, ali mogu biti i nesmotrene i bezosećajne. Samim tim, to znači da će lako i brzo muškarac rođen u tom znaku povrediti vaša osećanja. Vi ste neko kome su emocije veoma važne i zato treba da bežite od Vaga.