Bahatluku nema kraja: Pevač bacao evre po klubu (FOTO)

Očigledno ima novca na pretek!

Boban Rajović je sredinom protekle nedelje snimio spot za pesmu „Bahato”.
Kadrovi su zabeleženi na nekoliko lokacija u Crnoj Gori, a kako i sam tekst pesme zahteva, cela ekipa se ponašala bahato. Boban pravi žurku na jahti, vozi skupoceni automobil i baca evre po klubu. Zbog svega toga i ne čudi što je za novi projekat dao veliku svotu novca.

– Za ovaj spot smo se baš potrudili, možda i više nego za prethodne, ali uopšte nije bilo naporno. Naprotiv, veoma smo uživali u „bahaćenju” na jahti, u avionu, u ispijanju skupih koktela, uz trbušne plesačice. Mislim da bismo se svi vrlo lako navikli na sav taj luksuz. Sve je do najsitnijeg detalja usklađeno s pesmom i baš je bilo „bahato” – pohvalio se Rajović.

Inače, pesma je duet sa zasad anonimnim pevačem po imenu Buki, za koga Boban tvrdi da ima odličan vokal i da njegovo vreme tek dolazi. Nakon ovoga Rajović najavljuje još jedan duet, sa isto tako zasad prilično nepoznatim pevačem Tonijem Fišićem. Dok u pesmi „Bahato” peva da ga „žene vole zato što živi bahato”, poruka dueta koji najavljuje na leto jeste da „pare ljude kvare”.