“BAJAGA JE NAPISAO LEGENDARAN TEKST”: Goca Tržan prvi put u projektu Radija S (VIDEO)

Goca Tržan je na Radiju S premijerno predstavila Bajaginu pesmu "Poljubi me" u okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde 3". Prvi put učestvuje u ovom projektu i našalila se da stvarno nije u redu što je Radio S nije zvao ranije.

Promo

– Bajaga je napisao legendaran tekst, možda još bolji od čuvene pesme “Kad hodaš” – kaže Goca Tržan.

Voditeljka Radija S, Natalija Milosavljević je zaključila da žene koje u projektu “Zvezde pevaju zvezde” pevaju muške pesme, odlično prolaze, misleći na Jelenu Tomašević i Aleksandru Radović.

Goca je objasnila da su muške pesme uvek slušanije, jer muškarci uvek duže traju na sceni, duže uspevaju da izgledaju bolje i zato što je ženska publika brojnija i vernija.

Misli da ima veliku sreću da je žene vole.

– Zato verovatno i trajem 25 godina. Zato što se obraćam njima, kao i njihovim najtananijim i najiskrenijim emocijama, o svemu što su želele da kažu ali nisu smele – objašnjava Goca.

Pošto su premijerno čuli pesmu “Poljubi me”, Goca je izrazila nadu da joj Bajaga otpevati: “Vidi šta su mi uradili od pesme, mama”.

– Kad smo snimali, na licu mesta sam se sa muzičarima dogovorila da se napravi neka bosa nova verzija, što je dokaz da se najbolje stvari dešavaju spontano. Ubaciću ovu pesmu na svirke jer se posebno lepo uklapa u moj hit “Haljina” pa možemo da ih sviramo zajedno – kaže Goca.