BAJKA U KOJU MORATE USKOČITI: Najveći evropski akvapark daće vam šansu da se osetite kao na Baliju! (VIDEO)

Tropical Island Resort
YouTube Printscreen

Akvapark koji naprosto morate da posetite!

 

Pedesetak kilometara od Berlina u bivšem vazduhoplovnom hangaru smestio se najveći tropski akvapark u Evropi. Tropical Island Resort prostire se na 6.47 hektara, a odjednom može da primi čak 6000 gostiju. Najbolje od svega? Otvoren je tokom cele godine.

U hangaru vladaju pravi tropski uslovi – toplo je i vlažno svih 365 dana u godini – nezavisno od spoljnih meteoroloških prilika koje možete da proučavate kroz stakleni krov. 

Parkom dominira kišna šuma koja se proteže na 10.000 kvadratnih metara, a u kojoj je zasađeno 50.000 biljaka. Ona je dom i za razne tropske životinje poput flaminga, paunova i crveno-modre are.

Namenjen je gostima svih generacija i profila. Deci je namenjen Tropino Club koji nudi vožnju minibrodovima, zabavne tobogane i igre s vodom uz koje im nikad neće biti dosadno.

Odrasli se mogu opustiti u laguni koja je napravljena po uzoru na balijske, uživati u sauni ili drugim spa uslugama, a mogu se i okupati u takozvanom “tropskom moru“ koje prekriva površinu veličine tri olimpijska bazena.

U sklopu akvaparka možete jesti u čak šest restorana koji služe sve od hamburgera i pizze do azijske kuhinje, ali i prespavati u šatoru. Tropical Island Resort omogućava vam kampovanje u sklopu akvaparka po ceni od 26 evra.

Prošle godine otvoren je i spoljni deo po imenu Amazonia, koji je zbog temperatura najbolje posećivati u letnjim mesecima.

Kako izgleda najveći tropski akvapark pod krovom u Evropi, proverite u videu.