Baka zapalila Instagram: Svakog dana vežba osam sati i mami uzdahe muškarcima (FOTO)

Andrea Sanšajn (53) postala je zvezda društvenih mreža kada su je pratioci proglasili "najseksi bakom" na Instagramu.

Foto: screenshot/instagram.com/andrea__sunshinee

Za britanske medije ona je otkrila kako joj mnogi pratioci šalju poruke, pokušavaju da uspostave kontakt s njom i dobiju broj telefona. Ponekad su to mladići i od 20 godina, mlađi od njenih sinova.

– Meni je to smešno, smejem se takvim porukama. Ja sam seksi i to je to, a mnogo vremena provodim i vežbajući. Želim da budem fit – otkriva ona.

Porodica joj u svemu pruža podršku, ali njeno ponašanje na društvenim mrežama ipak smeta jednom članu porodice, a to je njen devetogodišnji unuk.

– On je malo sramežljiv. Voli da priča o meni, ali nekada primetim da mu nije prijatno da gleda moje izazovne fotke, ili kada ih gledaju njegovi prijatelji – kaže i dodaje da je ostatak porodice ponosan na nju.

Andrea, rodom iz Brazila, živi u Londonu, a kaže da joj je popularnost tolika da ne može ni do teretane bez da je slede horde muškaraca koji je prepoznaju po fotografijama s društvenih mreža.

– Uleti su im uvek isti. Izmotavaju se, izvinjavaju na smetnji… Uvek, kao, trebaju nekakvu pomoć… Kažu mi da odlično izgledam i da sigurno mnogo vežbam pa traže savete od mene za zdrav život. A onda dođu do onog što zapravo misle, pa me pitaju što radim kasnije uveče – govori seksi baka koja je karijeru influenserke započela još 2006., kada joj se raspao brak u kojem je dobila trojicu sinova.

– Bilo je to vrlo bolno razdoblje za mene. Razvod me jako iznenadio, verovala sam da smo suprug i ja srećni i skladni. Osećala sam se jadno. Bila sam na ivici, a onda sam odlučila da promenim život i posvetila se vežbama. Svakim treningom sve više sam uživala. Otkrila sam zver u sebi – kaže ona i poručuje da je sada spremna za novu ljubav, čak i sa mlađim muškarcem.