BALAŠEVIĆ U PROBLEMI: Skinuta mu pesma sa Jutjuba, PRIJAVILI GA ZA KRAĐU autorskih prava (FOTO)

Đorđe Balašević doživeo je neprijatnost nakon što ga je Jutjub obavestio da je njegova pesma "Čovek sa Mesecom u očima" uklonjena sa ove mreže za deljenje muzičkog i video sadržaja zbog, kako oni kažu, "kršenja autorskoh prava".

Balasevic
Wikipedia

Ovim povodm oglasila se Balaševićeva ćerka Beba na Fejsbuku i objasnila kako je nastao problem.

– Ukoliko ste poželeli da slušate pesmu ‘Čovek sa mesecom u očima’ na YouTube kanalu, nažalost ne možete. YouTube ju je privremeno uklonio, jer izvesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju… – napisala je ona.

Ćerka poznatog novosadskog pevača je još dodala kako je sigurna da dotični Emir nema nikakve veze sa pesmom.

– Sećam se kada je tata pisao ovu pesmu. Čak se sećam i gde. Ali nikako se ne sećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze sa tom pesmom. Niti jednom drugom kad smo već kod toga. Dokolica je đavolje igralište. Verujem da bi Emil samo voleo da je ovo njegova pesma koju mu je Đole ‘maznuo’ pa je zato ovo uradio… Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je u pitanju loš čovek koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele… Emile, ko god da si… Nemoj. Ružno je – poručila je Beba.

Dok se ova situacija ne razjasni sa Jutjubom, pesma ostaje uklonjena sa zvaničnog naloga Đorđa Balaševića. Podsedimo, “Čovek sa Mesecom u očima” je pesma iz 1993. sa albuma “Jedan od onih života”.loading...