BALI BEG DOLAZI U SRBIJU: Oduševljene obožavateljke padale u nesvest

bali beg
Facebook/Burak Özçivit

Turski glumac Burak Ozčivit 6. aprila dolazi u Srbiju, a njegov jedini uslov za dolazak bio je da se jedan ceo hotel isprazni samo za njega.

 

Karte za film puštene su u prodaju juče u podne i rasprodate su za 40 minuta.

 
Jedna devojka koja je stajala u redu srušila se od uzbuđenja, pa su joj prijatelji i radnici Kulturnog centra pomagali da dođe sebi. Kada se povratila, počela je da roni suze. U trenutku kada su objavili da karata više nema u prodaji, u plakanju su joj se pridružile još neke obožavateljke koje nisu stigle da ih kupe. Očekuje se dolazak fanova iz svih delova bivše Juge.

Seksi Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni stiže u Srbiju zbog premijere filma „Moj brat“, koja će biti organizovana u Kulturnom centru Novog Pazara 6. aprila u 19 časova.

On u sredu u ranim jutarnjim časovima doleće u Prištinu, odakle će se uputiti ka Novom Pazaru. Domaćin će mu biti Rasim Ljajić.

Dobra vest za sve devojke jeste da neće dovesti i lepšu polovinu, koleginicu Fahriju Evdžen, kojom uskoro planira i da se oženi.

– Avionska karta za nju nije kupljena. Njih dvoje u Turskoj kriju svoju vezu i procenili su da bi zajednički dolazak bio rizičan. Ne žele da ih bilo ko uznemirava – rekli su nam iz Novog Pazara.

Velika Turska zvezda očekivano traži isključivo luksuz, te je istakao da organizatori obezbede prazan hotel samo za njega.

Za njegov dolazak na premijeru biće organizovan i Holivudski doček sa crvenim tepihom. Na njemu će se šetati i uticajni ljudi iz turske filmske indrustrije koje Burak dovodi u Srbiju.

Na njegovom meniju svakako će se naći mantije i ćevapi, a u njegovom koferu nekoliko pari čuvenih pazarskih farmerke.

Inače, Bali-beg je izrazio želju da prošeta Kalemegdanom, tako da se njegova poseta glavnom gradu očekuje 7. aprila.

Turski glumac već nekoliko dana na svom profilu na Instagramu pompezno najavljuje dolazak u našu zemlju, a juče je okačio fotografiju iz voza sa tagovima #SERBIA #NoviPazar. To je dodatno uzburkalo strasti, pa su fanovi, zbunjeni, pomislili da je on već stigao.