“BARABARA” NA DAN ZALJUBLJENIH: Uživajte u SPOTU za novu pesmu Darka Rundeka! (VIDEO)

Darko Rundek
print screen/youtube.com/MENART

Darko Rundek i njegova „Ekipa“ objavili su spot za pesmu „Barbara“, uz poruku: „Srećni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lepo“.

 

– Otkad se refren ‘Barbara, volim plesat sa tobom’ pojavio u improvizaciji, dok smo čekali da prestane kiša, više nas nije napuštao. Nakon par meseci prihvatio sam se rada na pesmi. Roko mi je pomogao da je završim, a u razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mesto. Barbaru smo snimali uživo u ‘DM studiju’ u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocene trenutke zajedničkog muziciranja. Veselimo se što tu atmosferu možemo podeliti s vama – kaže Rundek.

U snimanju Barbare iz „Ekipe“ su učestvovali Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, dok je Darko Rundek svirao gitaru i pevao.

Snimatelj tona je Zvonimir Domazet, a muzički producent Mario Domazet. 

Spot Barbara snimio je i režirao Aron Kovačić u zagrebačkoj Kinoteci, a u njemu učestvuje šira „Ekipa“.

Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet, montažeri Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvete Ljudevit Fistrić.loading...