BARBARA PERE RUKE OD LAZIĆA? “Ako mu je stalo do bilo koga osim sebe…”

Progovorila...

youtube printscreen

Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala nakon što je prošle nedelje priveden zbog brze vožnje u pijanom stanju, a tom prilikom mu je urađen i test na drogu koji je pokazao da je bio i pod dejstvom kokaina.

Ubrzo se saznalo i da je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak koja priznaje da se od tog dana nije čula sa Darkom i da se više neće čuti.

Nismo se od onda ni čuli ni videli i tako će da ostane. Ja nisam odgovarajuća osoba koja može da daje bilo kakvo mišljenje o tome zato što sam ja mnogo više emotivnije upletena nego drugi. Prosto nisam iznenađena što se desilo. Stvari će se promeniti ili ne. Ako mu je stalo do bilo koga osim sebe onda hoće, ako nije onda neće, nisam merodavna da to kažem, vreme će to pokazati – rekla je Barbara za “Premijeru – Vikend specijal”.

Podsetimo, nakon svega Lazić je potvrdio da je bio pozitivan na kokain, ali se pravdao da mu ga je neko sipao u piće na žurki. Ovim povodom oglasio se i bokser Marko Nikolić na čijoj proslavi je bio folker.

Svi me pitaju da li se na estradi koriste narkotici… kao prvo nije moja stvar, a kao drugo to što je njegov menadžer izjavio nije u redu. Uostalom, ko će šta da radi to je njegov problem – rekao je Marko Nikolić u Jutarnjem programu.

Mnogo mi je žao što je tako ispalo. Pljuje se po restoranu gde sam to pravo. Ta žurka nikad bolja nije bila i bili su uspešni ljudi na njoj. Do tri sata svi smo izašli. Ja sam isto popio, ali sam auto ostavio na parkingu i otišao taksijem. Koliko sam ja pročitao njega je policija oko 10 do 4 zaustavila. To je sat vremena… Da li je on još negde bio posle, ne znam. Odgovorno tvrdim da u tim čašama nema šta da je neko sipao, pa nismo mala deca, ko još sipa kokain u čašu? Glupost. On je sve vreme bio za stolom – rekao je Marko u “Novom vikend jutru”.