BAŠ MU NE IDE! Alek Boldvin je još pod istragom zbog UBISTVA, a sad ga tuže i ZA KLEVETU

Gomilaju se problemi...

youtube printscreen

Alek Boldvin (63) u poslednje vreme baš i nema sreće, a pred njim su nove optužbe. Tuži ga porodica američkog marinca Rajlija Džej Mekkoluma, koji je za vreme povlačenja američkih trupa iz Avganistana izgubio život u samoubilačkom napadu u Kabulu 26. avgusta prošle godine, prenosi izvori prema dokumentima do kojih je došao Fox News Digital.

Sve je započelo kada je glumac čuo za ovu tužnu priču, pa je odlučio da kontaktira sestru poginulog marinca, Rojs Mekkolum.

Boldvin joj je ponudio ček od pet hiljada dolara da ga uruči bratovljevoj udovici koja je tek rodila njihovu ćerku.

Ipak, Rojs je odlučila neobičnim potezom da pokaže zahvalnost tako što je na svom Instagramu 3. januara objavila fotografiju gde stoji usred nasilnih protesta ispred američkog Kapitola koji su se dogodili početkom prošle godine kao pobuna na izbor Džoa Bajdena (79) za novog američkog predsednika.Verni demokrata Boldvin je video njenu objavu i razbesneo se.

Kada sam poslao ček za tvog pokojnog brata, iz stvarnog poštovanja prema njegovoj službi za našu zemlju, nisam znao da si učesnica nasilnih protesta – naveo je glumac.

Ali glumca čak nisu ni podržali njegovi obožavaoci, jer je ubrzo dobio odgovore da Rojs nije učestvovala ni u kakvom nasilju, te da je ona u vezi sa tim ispitana od strane FBI-a, bez ikakvih daljnjih optužbi.

Njegove reči su navodno mnogo uznemirile sestru poginulog marinca, pa je odlučila da optuži glumca za klevetu, narušavanje privatnosti, kao i namerno nanošenje duševnog bola, a za odštetu traži vrtoglavih 25 miliona dolara.

Podsetimo, glumac je pre tri meseca na snimanju vesterna ”Rast” pucao iz pištolja koji je trebalo da bude rekvizit, i tako usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džeola Souzu. Boldvinu je oduzet mobilni telefon kao jedan od ključnih dokaza, a ova bizarna i tužna nesreća još uvek pod istragom.