“BESKRAJ U TRAGU”: Sergej Trifunović se oprostio od Olivera Dragojevića POSEBNOM SLIKOM I PORUKOM (FOTO)

Vest o smrti legendarnog pevača Olivera Dragojevića rastužila je ljude širom regiona. Poslednju poruku velikom umetniku poslao je i glumac Sergej Trifunović.

Printscreen/Kolaž

Legenda hrvatske i regionalne muzičke scene Oliver Dragojević preminuo je juče u splitskoj bolnici posle teške borbe sa rakom pluća.

“Bio je sve lošije i na kraju je samo zaspao”: Porodica Olivera Dragojevića neutešna posle velikog gubitka

Vest o tome ražalostila je ljude širom Balkana, a među njima je i srpski glumac Sergej Trifunović koji se od Olivera oprostio dirljivom porukom na Instagramu.

– Prekopavao sam I cloud satima da vidim da li postoji ona jedina fotka koju imam sa tobom. Pojaviće se. Ostaje sećanje koliko si bio pažljiv i divan te jedine večeri kada sam imao čast da nastupam s tobom zahvaljujući @ivanaroo i žal što nikad ne odgledah neki tvoj cert. Ostaje više desetina numera koje su fantastične, potresne, neke čak i vrlo progresivne za ono doba, i naravno-otpevane kako ih niko nikada u univerzumu ne bi mogao otpevati. Taj raspon glasa, taj hrapavi pesak u visinama koji zvuči kao da je Stivi Vonder doručkovao Tom Vejtsa…oh, you’ll be missed. I znaš da se više nikada neće pojaviti niko sličan. Beskraj u tragu – napisao je Sergej pored fotografije Olivera iz mlađih dana.

Prekopavao sam I cloud satima da vidim da li postoji ona jedina fotka koju imam sa tobom. Pojaviće se. ostaje sećanje koliko si bio pažljiv i divan te jedine večeri kada sam imao čast da nastupam s tobom zahvaljujući @ivanaroo i žal što nikad ne odgledah neki tvoj cert. ostaje više desetina numera koje su fantastične, potresne, neke čak i vrlo progresivne za ono doba, i naravno-otpevane kako ih niko nikada u univerzumu ne bi mogao otpevati. Taj raspon glasa, taj hrapavi pesak u visinama koji zvuči kao da je Stivi Vonder doruckovao Tom Vejtsa…oh, you’ll be missed. I znaš da se više nikada neće pojaviti niko sličan. Beskraj u tragu.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Nešto kasnije, srpski pevač je očigledno pronašao fotografiju koju je pominjao, pa je okačio i nju u znak sećanja na kolegu sa kojim je jednom zajedno nastupao.

Sergej je nastupao na Runjićevim večerima 2012. posvećenim upravo numerama Olivera Dragojevića i tada je pevao njegov veliki hit – Nocturno.