BESPLATNO LETOVANJE U HERCEG NOVOM: Nije šala, pun pansion i smeštaj, plaćaju da LETUJETE KOD NJIH

Herceg Novi je među najlepšim, a trenutno i najsigurnijim, turističkim destinacijama u Evropi. Grad u kome je epidemija korona virusa završena, bezbednost i zdravlje gostiju i svojih građana postavlja kao apsolutni prioritet.

Promo

Herceg Novi je omiljen među Srbima, a Srbi su naši brojni i uvek dobrodošli gosti – poručuju iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Da je to tako govori i najnovija akcija ove Turističke zajednice u kojoj poklanjaju brojna letovanja.

U sklopu kampanje #HercegNoviTeZove Turistička organizacija Herceg Novog poklanja besplatne aranžmane za letovanje u Herceg Novom u drugoj polovini jula. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem formulara na linku http://hercegnovitezove.com/

U saradnji sa lokalnim privrednicima Turistička organizacija Herceg Novog je obezbedila vredne nagrade. Prve tri nagrade koje dodeljuju su 5-dnevni boravci u ACD Wellness & Spa hotelu, Lazure Marina & Hotel i Hotel Play za 4 osobe.

Akcija #HercegNoviTeZove može da se podrži tako što ćete podeliti fotografiju za kampanju na svom Instagramu, Facebooku i Twiter nalogu uz hashtag #hercegnovitezove.

Izvlačenje dobitnika biće obavljeno 06.06.2020. na Instagram profilu TO Herceg Novi, zato ga zapratite i imajte spremne kofere.