BEZ KONKURENCIJE: Četiri znaka koja su ubedljivo NAJBOLJA U KREVETU

Ako tražite partnera sa kojim bi mogli da budete zadovoljni u krevetu i to u svim aspektima, onda bi trebalo da potražite nekoga od ova četiri horoskopska znaka koji su, prema astrologiji, najbolji partneri

Seks
Foter:

Ribe

Neka vas ne zavara nežna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnim, već im omogućuju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vam bilo što prijatnije.

Ribe će otkriti kada se osećate najosetljivijima i najranjivijima, i umesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Vođenje ljubavi sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo vođeno strastima.

Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi da bude zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni da li želi da vas odvede kući ili uopšte nastavi veče s vama. Taj nepredvidljivi zaštitni spoljašnji sloj često je štit za osetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izuzetni u krevetu.

Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene ‘filmski nestvarno’, skinete odeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osetiti s Blizancem odvešće vas na ‘vožnju života’. Iako nećete znati šta se događa kada vožnja završi, sigurno ćete znati da se isplatilo.

Lav

Živahni, topli Lav ima magnetsku energiju koja deluje slasno i opojno. Lavova narav odaje privlačnu harizmu koja kad se usmeri na romantiku, odvešće vas na putovanje bez povratka. Iako Lavova strast u krevetu u početku može da bude malo previše intenzivna, uskoro ćete biti preplavljeni velikim osećajem sigurnosti.

Lav bi mogao da se odluči za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput igranja uloga. U početku bi to moglo da vam izgleda čudno, ali upravo bi divlji Lav mogao da bude strastvena promena koju ste tražili u spavaćoj sobi. Ne bojte se da eksperimentišete s Lavom. Neka igre počnu.

Vaga

Poznato je da Vage sklapaju prijateljstva gde god krenu i sposobne su da stvore osnovnu vezu sa gotovo svima koje upoznaju. Stoga nije iznenađujuće da su umerene i velikodušne Vage sklone da budu saosećajne i velikodušne i u spavaćoj sobi i zaista mogu da uživaju ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Vage neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasna uputstva, s oduševljenjem će vam ispuniti najskrivenije želje.