BEŽE OD NJIH KOLIKO IH NOGE NOSE! Muškarci OVAKVE ŽENE nikada ne biraju za vezu!

Seksi Kupaći
Pixabay.com

Plaše se uspešnih i jakih žena, ali nisu samo one na spisku nepoželjnih.

 

Ima više vrsta žena koje muškarci nerado biraju za vezu ili eventualno zasnivanje porodice. Prve na listi svakako su uspešne poslovne dame, ali one nisu jedine koje muškarci slabo simpatišu.

Ukoliko spadate u neku od ovih kategorija, svakako bi trebalo da razmislite o tome da li bi bilo poželjno da nešto promenite u svom ponašanju ako želite nekog muškarca da vežete za sebe:

1. Šefica. Većina muškaraca se boji uspešnih, finansijski nezavisnih žena i ne mogu da podnesu da je žena uspešnija od njih.

2. Samo drugarica. Ona se u društvu muškaraca ponaša kao da je sa prijateljicama, a njena ženstvenost se gubi u ispijanju piva i komentarisanju utakmica.

PRELEPI, KREATIVNI I PRAVEDNI! SREĆNICI ste ako u svom životu imate osobu u OVOM ZNAKU – DIVNI SU!

3. Dosadnjakovićka. Nju je teško zainteresovati za bilo šta, ulaže malo energije i muškarcu je teško da pronađe bilo šta što bi se njoj svidelo.

4. Princeza. Momcima nije omiljena ni ona koja ima visoke prohteve, voli luksuz, cveće, bogatstvo i nakit, pa stoga ostavlja utisak površne, neprirodne žene.

5. Opsednuta. Ovaj tip žene odbija muškarce tako što besomučno testira da bi proverila njegovu podobnost za vezu i porodični život. Takođe, muškarci ne vole žene opsednute svojim izgledom i težnjom da stalno izgledaju savršeno.