BEZOBRAZLUK I PROVOKACIJA? Naša reperka se obukla kao BOGORODICA (FOTO)

Reperka Sajsi Mc poznata je po svojim oštrim rimama i i neobičnim i šokantnim fotografijama na njenim društvenim mrežama.

printscreen

Njene društvene mreže su pune fotografija visoke produkcije, u kojima je ona predstavljena kao sado-mazo gospodarica, nevaljala učiteljica, ili kako stoji iznad vezanih muškaraca. Redovno je možemo videti u koži, štiklama i tesnim ogrlicama, a i neretko odlučuje da pokaže malo više za svoje pratioce.

Reperka nastavlja da pomera granice i da se poigrava sa ikonografijom hrišćanstva, te je ovog puta odlučila da se obuče kao Bogorodica, ali na svoj način.

Sajsi na novoj fotografiji na sebi ima plavi plašt koji joj pokriva nago telo, a ispod objave je napisala kratko “Boginjanje“.

View this post on Instagram

Boginjanje Ph @filipvlasic Mua @drvurdelja for @makeupschooldraganvurdelja Mua assistant @bojana_makeup_carica Hair @milicevic_ivan

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial) on

S obzirom na to da Sajsi često otvoreno kritikuje crkvu, možda je htela da još jednom preispita lik Device Marije, a možda je samo htela da poruči da je ona Boginja na zemlji.

Njena objava ima preko 4000 lajkova na Instagramu, a komentari su mahom pozitivni.

Šta vi mislite o ovoj verziji majke Hristove?