BEZUSPEŠNO POKUŠAVAJU DA IH POPRAVE: Žene zbog svojih vrlina privlače pogrešne muškarce

Problematični muškarci se prosto lepe za pojedine dame, ali razlog za to nije uvek loša sreća već i pojedine osobine tih žena.

pixabay.com

Evo nekoliko objašnjenja:

1. Imate nisko samopouzdanje

Lako je postati nečija žrtva i ući u taj toksični krug ako ne cenite sebe onako kako bi trebalo, piše Mystical raven. Toksični muškarci se boje žena sa visokim samopoštovanjem, jer znaju da imaju stvarno visoke standarde kad je u pitanju muškarac i zato su privučeni nesigurnim ženama, piše “Atma”.

2. Previše ste dobri

Toksični muškarci će ovo koristiti. Znaju da niste osoba koja će se žaliti ili im pokazati ono što zaslužuju. Previše ste dobri, previše ljubazni i ​​imate previše razumevanja, to je vaš način na koji mu poručujete da se možete nastaviti ponašati kao propalica. I verujte, hoće.

3. Previše ste saosećajni

Ljudi kažu da se suprotnosti privlače. To zvuči romantično u određenoj meri, ali u ovom slučaju, to je jednostavno uvrnuto. Toksični muškarac će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u svojoj saosećajnoj devojci, jer će strpljivo slušati sve njegove probleme. Ako imate empatičnu dušu, osetićete žaljenje prema njemu i želećete mu pomoći. Većina njih laže i glumi kao da su profesionalni glumci, samo da bi dobili malo saosećanja i koristili situaciju onako kako to žele. Ali, na kraju, plaćate cenu.

4. Poznato je da ste osoba koja želi da „popravi” druge

Imate romantične slike u glavi o tome kako ljubav može premestiti planine i promeniti sve. Verujete da vaša ljubav i pomoć mogu zapravo pozitivno uticati na njega i da će se na kraju promeniti. Ali pogodite šta – to se nikad neće dogoditi! Oštećene i toksične osobe imaju probleme koje moraju rešiti profesionalci, a ne njihove devojke.

5. Razočarani ste u ljubavi

Možda ste jednom već bili previše povređeni. Nije lako isceliti slomljeno srce. Toksični muškarci namirišu te stvari i privučeni su vama zbog toga što znaju da će lakše iskoristiti nekoga čiji je pogled na ljubav trenutno iskrivljen. Vi padate na njih jer su lukavi i znaju da vas mogu prevariti jer ste tako krhki.