BIĆE KAO NOVE: Genijalan trik kako da temeljno očistite vaše patike (VIDEO)

Istina je! Potreban vam je samo jedan proizvod iz kupatila!

pixabay.com

Kada proleće i leto kucaju na vrata, par snežnobelih patika je sve što vam je potrebno. Ali loša strana bele obuće je to što se neverovatno brzo i lako prlja.

Iako na tržištu postoji velika ponuda proizvoda za izbeljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju temeljno da skinu svaki trag blata i prljavštine.

Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik sa zubnom pastom.

Jedna žena pokazala je trik na delu – običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje nekad bele patike i oduševila se. Ponovno su zasijale kao nove!

Pre tretmana zubnom pastom, patike je potopila u toplu vodu s malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Pritom savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbeljivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti fleke na obući.

U čemu je fora sa zubnom pastom?

Većina njih sadrži sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže da se uklone mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, ova žena svoje patike potopi u kantu s izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u mašini za veš za završni efekat.loading...