BIĆE TO SVADBA VEKA: Procureli detalji o venčanju Džej Lo, a iznenadiće vas kada čujete šta je jedina stvar koju ona ŽELI

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen verenik, bivši bejzbol igrač Alels Rodrigez su i dan danas zaljubljeni kao i prvog dana.

printscreen

Deluju srećno i ispunjeno, a svaki slobodan trenutak posvete jedan drugome. Iako su do sada malo pričali o svom venčanju, ipak u tajnosti kuju planove.

Holivudska zvezda Dženifer Lopez je već nekoliko dana na svojoj turneji koja nosi naziv “It’s My Party”. Kako je cela priprema i organizacija samog događaja velika, onae želela da i svojim fanovima predstavi kako izgleda jedan njen koncert iza scene.

U tom video snimku poznata muzička zvezda je otkrila nekoliko detalja o svom venčanju – kako želi da izgleda i kada će se otprilike dogoditi.

Naime, dok je na probi odmarala zajedno sa igračima, Dženifer je upućeno pitanje kada Aleks i ona planiraju venčanje, na šta je ona odgovorila uskoro, tačnije sledeće godine. Takođe je i dodala da želi veliko glamurozno venčanje, kao i to da ovoga puta želi da se venča i u crkvi.