Svaki horoskospski znak ima svoje osobenosti, pa čak i kada je alkohol u pitanju. Ukoliko bi ih sve poveo u provod, sigurno bi svaki znak naručio drugačije piće.

Ovan

Vodka

Kao veliki avanturista koji unosi uzbuđenje u živote ljudi oko vas, vaše piće je vodka. Ti si dinamičan, smeo i prilagođavaš se svakoj situaciji.

Bik

Pivo

Bik je opušten, voli da bleji uz pivo kao pravi kul tip.

Blizanac

Tekila

Blizanac je uvek u pokretu. Voli da hvata život direktno za gušu i uvek je žedan znanja i novih iskustava. Možda baš zbog tekile.

Rak

Džin

Rak je misteriozan i ćudljiv, možda mu baš zbog toga treba i misteriozno piće – džin. On je podjednako ekscentričan i osvežavajuć, baš kao i ti.

Lav

Crno vino

Lav ima stila i predodređen je za velike stvari, baš kao i staro fermentisano vino. Harizmatičan si i voliš da predvodiš, a crveno vino samo doprinosi tvom šarmu.

Devica

Belo vino

Devica je saosećajna i brižna. Tvoja unutrašnja svetlost osijava druge baš kao što sunčeva svetlost obasjava čašu belog vina. Voliš ljubav baš kao što grožđe voli da bude zgnječeno u vino.

Vaga

Viski

Vaga ne voli dramu, tako da joj nije potrebno ni preterano dramatično piće. Šarmantan si i predodređen za uspeh i zato, opusti se uz čašu viskija.

Škorpija

Domaća rakija

Škorpija je najmoćniji znak i zato joj je potrebno moćno piće. Mudar si i uvek trijumfuješ. Jak si, poput rakije.

Strelac

Šampanjac

Strelac odiše stilom. Imaš odličan ukus i uživaš u životu. Juriš ka uspehu sa čašom šampanjca u ruci jer, kako drugačije?

Jarac

Burbon

Jarac poseduje moć potrebnu za uspeh. Tiho ispijaš burbon i strpljivo čekaš svoju priliku.

Vodolija

Vino iz kartona

Vodolija razume mnoge životne misterije, ne osuđuje i nije pretenciozna, poput vina u kutiji. Ti si jedisntven i postavljaš trendove tako da nije važno iz kakve ambalaže dolazi alkohol.

Riba

Absint

Riba je kreativni genije. Tvoje kreativne ideje i fantazije su poput razuzdane noći pogonjene absintom.loading...