Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje domaće publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac ovom prilikom nagradiće jubilarnog gledaoca.

Film koji obara rekorde u domaćim bioskopima, za kratko vreme postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Popularni glumac Miloš Biković dočarao je mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je “iznad zakona”, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti!

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove “magične skalamerije” poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva… Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film. loading...