Bila je JEDINA JUGOSLOVENSKA POBEDNICA NA EVROVIZIJI! Evo kako SADA IZGLEDA, šta radi i zašto se povukla (FOTO)

Emilija Kokić
Printscreen

Zadranka Emilija Kokić 1989. godine osvojila je Evropu sa pesmom "Rock me" i donela Jugoslaviji prvu i jedinu titulu pobednika Evrovizije. Danas, međutim, živi sasvim miran život.

 

– Niko vas ne uči šta to znači biti javna osoba, ima toliko toga što čovek treba da nauči – priznala je u razgovoru za RTL Emilija, nekadašanja pevačica grupe Riva koja je pobedila na evrovizijskom takmičenju održanom u Lozani. 

Pevačica je odlučila da se povuče sa estrade i nije htela da bude deo skandaloznog sveta, na šta je danas najviše ponosna. 

– Ja sam najviše ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrednosti, nekakva svoja uverenja i stajati iza svojih ubeđenja – ističe ona. 

Umesto velikih koncerata, glavna preokupacija joj je njena škola pevanja. Na taj način mlađim generacijama prenosi znanje i iskustvo.

– Osetila sam da želim još nešto i škola mi je zaokružila tu želju – ispričala je ona.

 

Foto: Printscreen/Tabloid.rtl.hr/video

Emilija je objasnila i koliko je teško podneti slavu i publicitet koji je prati. 

– Moguće da se dogodilo zasićenje, jer je sve bilo intenzivno. Ni sada nisam neka planina od žene, završila sam sa 48 kilograma na hitnoj sa vitaminskim koktelima jer nisam stigla da jedem. Jednostavno stvari vas melju u tom šoubiznisu i sada je samo pitanje koliko ste čvrst orah – priznala je pevačica za RTL. 

Kokićeva otkriva da ni ona nije prošla bez nemoralnih ponuda, a na pitanje zbog čega se povukla sa estrade odgovara da je “previše normalna za to”. 

– Bio mi je ponuđen jedan skandal, ali meni je to bilo prestrašno i jednostavno nisam mogla da se pronađem u tome. Trebalo je da se pojavim u novinama kao da sam nečija ljubavnica, i to nisam htela – otkrila je Emilija Kokić.