BILA JE NAJLEPŠA MANEKENKA NA SVETU: Njen tragičan kraj šokirao je panetu (FOTO+VIDEO)

Đia Karangi
screenshot/youtube

Đija Karangi je bila ikona lepote sedamdesetih godina, a i dan-danas se svi dive njenoj lepoti i osećaju tugu zbog promašenog života...

Ona je zapravo devojka koja je prva na svetu dobila status top-modela. Prelepa, buntovna, slavna, do srži drugačija, beskrajno talentovana, ali nadasve usamljena i nesrećna, jer mada je imala sve što je oduvek želela, ljubav i sreća stalno su joj izmicali iz ruku. Sva tragedija lika slavne manekenka najbolje se vidi u njenim rečima “‘Znam da je Bog imao velike planove za mene, ali mislim da nisu predodređeni za ovaj život”.

Njeno lice je moglo sve da proda… Ali…

Nakon smrti svog mentora, ionako psihički nestabilna, Đija se odaje porocima. Droga i alkohol postaju njeni najbolji prijatelji. Kasnije prelazi samo na heroin. Na snimanja je dolazila drogirana, pa bi često zaspala, prestajala je da prihvata poslove, a imala je i nasilne ispade. Njen kraj obeležio je virus side, od kojeg je umrla u 26. godini.

Njena stvarnost imala je i drugu stranu. Bila je mlada i sama u svetu koji ju je pojeo za sekund.

– Novac me ne interesuje. Imam sve što sam ikada želela, ali došla sam do tačke da se pitam “Šta će mi, dođavola, to?” Ja hoću više, hoću sreću, ljubav, hoću da imam nekog ko bi brinuo o meni – nikada nije krila usamljenost Đija.

Pomoć je tražila od svoje porodice. Mesecima je molila majku i brata da joj pomognu, ali oni su to kategorično odbijali.. Đijina želja da ima nekog pored sebe išla je dotle da bi u prilikama kada se majka rastajala od nje vrištala, puzala i preklinjala je da ostane…

Đija je bila preteča današnjih “Viktorijas sikret” anđela i ostala je upisana u istoriju mode zauvek!