Bila je velika zvezda, a onda je priznala da je muž DROGIRAO i terao da snimaju PORNIĆE, sada zbog toga ISPAŠTA

mel bi
Instagram/officialmelb

Njen život je skandal za skandalom, a ona se čini u tome baš pliva. Nakon što je pre nekoliko dana objavljeno da će se popularni bend "Spajs girls" ponovo okupiti, jedna od članica sastava Mel Bi, susrela se sa problemom.

Godinama je jedno od zaštitnih lica takmičenja “America’s got talent” (“Ja imam talenat”, sprska verzija, prim.aut). U tom šouu je dugo bila na poziciji žirija, ali izgleda da više neće to biti.

Kako prenosi portal TMZ, Mel Bi će izvisiti za tu poziciju jer je mnogo “teška”. Izvori bliski produkciji tvrde da je uzimala previše novca za svoj angažman, ali i da saradnja sa ostatkom tima nije bila savršena.

Često je bila u konfliktima sa čelnim ljudima, a čak je jednom prilikom i na Sajmona Kauela, koji je takođe član žirija i vlasnik licence za ovaj projekat, prosula sok usred emisije.

Jedan od razloga je što Mel Bi ima lošu reputaciju otkad se pronela priča o razvodu od supruga Stefana Belafontea. Tada su isplivale brojne šokantne informacije. Ona je sama priznala da ju je suprug drogirao, snimao porno filmove sa njom, a u jednom trenutku su u sve uključili i kućnu pomoćnicu.

Devojka je tvrdila da je čak i ostala trudna sa Belafonteom koji ju je naterao da abortira.

Produkcija joj je, kako se šuška, već pronašla zamenu u šou programu, a reč je o popularnoj pevačici i glumici pod pseudonimom Kuin Latifa.loading...