Bili Ajdol: Biće vruće na Kalemegdanu!

„Da li ste spremni za rokenrol, jer ja jesam! Da li ste spremni za ozbiljno prašenje pod tvrđavom, jer biće vruće u gradu, vruće na Kalemegdanu!“, ovim rečima je Bili Ajdol pozvao fanove na koncert.

Sve pripreme za veliki koncert koji će legendarni roker Billy Idol održati u sredu 25. juna na Kalemegdanu su u završnoj fazi, a pod bedemima Beogradske tvrđave očekuje se oko 15.000 posetilaca.
Satelitska prognoza pokazuje mogućnost kratkotrajnih padavina u sredu uz veoma toplo vreme, ali to neće omesti rokenrol maraton na Kalemegdanu. Vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova, a kultna beogradska grupa „Dža ili Bu”, domaćini ovogodišnjeg Belgrade Calling festivala, na binu izlazi već od 19 časova. Posle njih scena pripada skopskom bendu Tempera, supergrupi sastavljenoj od članova nekadašnjeg Arhangela, čiji će novi album „Igraj” moći da se čuje uživo već od 20 časova. Još jedna regionalna rokenrol grupa predstaviće svoj novi album „Ćiribu Ćiriba”, ali uz pregršt najvećih hitova iz karijere druge 30 godina, kada Davor Gobac i Psihomodo pop počnu da prže od 21 čas. Finale rokenrol maratona na „Kališu” pripada jednoj od najvećih rokenrol zvezda u istoriji, neponovljivom Biliju Ajdolu koji će na veliku scenu ovogodišnjeg Callinga izaći od 22 časa.

Ulaznice se prodaju se na svim blagajnama Eventima, po cenama od 3.300 za Fan Pit i 2.500 dinara za Parter, te 3.500 dinara za VIP platformu. Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića, i od keja na Dunavu, biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred kontrole ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, gde će publika moći da nabavi svoje ulaznice i pred sam koncert po nepromenjenim cenama!

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave koji će ceo biti zatvoren tokom večeri, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će u sredu od 17 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking „Donji grad” kod Beton hale.

Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović” ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV  kamere).loading...