Bili smo u NAJMAGIČNIJOJ SOBI U BEOGRADU: Zabava je zagarantovana, a fanovi Hari Potera će uživati (FOTO)

Da li ste pratili časove odbrane od mračnih veština? Da li ste sačuvali svesku iz napitaka i drevnih runa? Obnovite gradivo i možda ćete uspeti da izbegnete dementorski poljubac i pronađete tajni izlaz iz Azkabana.

Promo/MMR Escape Rooms

Ne brinite što Beograd nema platformu 9 i ¾ (i što je glavna železnička stanica toliko daleko od centra grada) – jer delić magije Hari Potera nalazi se na Novom Beogadu!

Skriveno od pogleda, u jednom od skloništa zgrada u Bulevaru Milutina Milankovića, četiri Hari Poter fana i jedan gostujući član se odlučilo da se usudi i pokuša bekstvo iz najstrašnijeg čarobnjačkog zatvora.

Promo/MMR Escape Rooms

Tajanstvene knjige, prašnjavi kovčezi i stare škrinje, volšebne mape i bezbroj napitaka i čarobnih sastojaka biće vam na raspolaganju da učinite ono što je retko ko uspeo – da pobegnete iz kandži dementora.

Uz malo razmišljanja, dobre komunikacije i samo malo čini – uspeli smo da se izvučemo u poslednji čas i pridružimo Hariju i družini u borbi protiv onoga-čije-se-ime-ne-sme-pominjati.

Čak i oni kojima svet Hogvortsa nije toliko blizak će se zabaviti, jer su zagonetke raznovrsne, inovativne i intuitivne. Soba je podjednako primamljiva i zabavna za amatere i decu, koliko je izazovna za uhodane igrače poput nas.

Pravila su jednostavna – vi i vaši drugari imate sat vremena da sklopite kockice i rešite sve zagonetke kako biste pronašli izlaz iz zatvora Azkaban. I to je početak avanture poznate i kao „eskejp rum“ Hari Poter.

Kroz hodnike „MMR Escape Rooms“  je prošlo više od 1000 ekipa različitih sastava i pozadina – od dečijih rođendana, preko tim bildinga i družina koje žele da se odvoje od ekrana svojih telefona i monitora i nađu se oči u oči sa opipljivim izazovima.

Promo/MMR Escape Rooms

Više o igri i načinu rezervacije možete saznati ovde.

Kako nas adrenalin još drži – mi smo se već naoštrili i zakazali obračun sa serijskim ubicom, poput onog iz „Saw“ serijala u „Divided“ sobi, a kasnije ćemo pokušati da otkrijemo ko je ubio inspektora Petrovića zajedno sa „Istražiteljima iz Beograda“ u istoimenoj sobi.

Ako do sada niste imali priliku da stavite svoj um i svoj tim na probu u Escape room-u , a da se istovremeno prebacite u neki  drugi svet, koji će mnoge od nas vratiti u detinjstvo, odoru na leđa, štapić u ruke  i ne zaboravite – Expecto Patronum!loading...