Bilo vam je divno, ali on se ne javlja?! PET RAZLOGA zbog kojih muškarac NE ZOVE NA DRUGI SASTANAK

Muško- ženski odnosi oduvek su enigma, ali ponekad neko ponašanje ima svoje opravdanje.

Pixabay

Nekih kada je reč o jačem polu, odnosno zašto mušarac ne zove na drugi sastanak, ali nastavlja komunikaciju sa vama?

Odlučio je da predahne
Da, takođe znamo da najčešće takve pauze preduzimaju oni koji se ne usuđuju direktno da kažu da je veza gotova. Ali, pošto je oni još nisu započeli, razlozi za usporavanje mogu biti veoma raznoliki. Možda želi da napravi iznenađenje povodom drugog sastanka, ali još ne zna šta da vam pokloni ili samo želi da shvatite koliko će zajednički biti vaši interesi dok se potpuno ne zaljubi u vas.

Previše je zavisan od društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje
Psiholozi kažu da se to pretvorilo u pravi problem oba pola u dobi od 18 do 45 godina – mogućnost sticanja novih poznanstava na društvenim mrežama. Redovno održavanje onlaj flertovanja za mnoge stvara iluziju da uvek mogu da pronađu drugog potencijalnog partnera, prema tome, ne vredi žuriti sa stvarima.

Takvog „zavisnika“ možete razlikovati već na prvom sastanku – najverovatnije da neće izbaciti omiljeni gedžet iz ruku, ili će da razgovara o tome kako je imao prethodne izlaske sa devojkama iz aplikacije na kojoj su se upoznali.

Plaši se da vam se nije dopao
Muškarac može da pristane na „dobrovoljnu zonu prijatelja“ ako sumnja da devojka neće želeti da nastavi sastanak na romantičan način. U takvoj situaciji, održavanje komunikacije bez pozivanja na sastanak, ali uz pozive ili prepisku, za njega znači način da sačeka pravi trenutak.

On je radoholičar
Čovek koji nije imao ozbiljnu vezu već neko vreme često uranja u izgradnju karijere toliko da su mu poslovi planirani za naredne nedelje. Ako se nađe u takvoj situaciji, moraćete se naoružati strpljenjem i čekati trenutak kada će biti moguće zakazati drugi, treći i sve naredne sastanke.

Suviše je stidljiv
Neizvesnost u osećanjima i reakcije takođe može biti izazvano činjenicom da vaš potencijalni partner pati od prekomerne stidljivosti. Da, ponekad ova „bolest“ pogađa i momke koji spolja izgledaju samouvereno zbog vedrog izgleda i vrtoglave karijere! Bojeći se odbacivanja on kupuje vreme, istovremeno pokušavajući da otkrije kako se osećate zbog njega.