Elizabet Dejli (55), koja se nekada zabavljala sa Bredom Pitom, prokomentarisala je razvod holivudskog glumca i Anđeline Džoli, kao i navode da je on nasrnuo na sina Medoksa.

 

Ona je Breda okarakterisala kao veoma smirenog i nežnog čoveka koji prema njoj nikada nije pokazivao nasilno ponašanje.

 
Elizabet i Bred zabavljali su se 1989, kada je on tek započinjao karijeru u Holivudu, a i nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima. Ona je takođe glumica, ali se bavi pozajmiljivanjem glasova u crtanim filmovima.

– Bred uopšte nije agresivan muškarac. Nisam provodila mnogo vremena sa njim, i ne znam sve okolnosti, ali znam da se on ne ponaša tako. On je veoma opušten, smiren i nežan muškarac – rekla je ona i dodala:

– Dugo nismo u kontaktu jer on više ne živi u Los Anđelesu. Sigurna sam da će vremenom istina isplivati na videlo i da ćemo saznati šta se zaista desilo.

Iako su se u medijima pojavile informacije da je Bredova sklonost ka konzumiranju alkohola i marihuane mogla da doprinese tome da bude nasilan prema deci, ona veruje da je Anđelina bila ta koja ga je izbacila iz takta.

– Sudeći po svim njegovim bivšim vezama, ne verujem da se desila neka velika drama koja je izazvala raskid. Ne verujem da se desilo išta agresivno – istakla je Elizabet.

I sama Elizabet dobro je upoznata sa porodičnim dramama o kojima su pisali tabloidi. Njena 20-godišnja ćerka Hanter Dejli Salomon bila je u centru skandala kada je podnela zahtev za zabranu prilaska protiv 22-godišnjeg Konrada Hiltona, brata Paris i Niki Hilton.

Mesec dana nakon toga, Konrad je priveden zato što je provalio u njen dom. Njih dvoje bili su u vezi pre nekoliko godina, a onda je prošlog septembra on počeo da je uhodi.loading...