BIZARAN POTEZ: Amber Herd u sred suđenja otpustila…

Glumica pobesnela...

youtube printscreen/ Law&Crime Network

Glumica Amber Herd, za koju se očekuje da će u sredu svedočiti na sudu zbog tužbe njenog bivšeg supruga, Džonija Depa, za klevetu, angažovala je novu firmu za odnose s javnošću, prenosi NBC News.

Dok je ranije ovog proleća pripremala svoju odbranu, Herd je platila usluge kompanije Precision Strategies, čija je saosnivačica Stefani Kater, bivša zamenica vođe kampanje bivšeg američkog predsednika, Baraka Obame.

Izvori upoznati s ovim slučajem sada su potvrdili da je Herd prekinula tu saradnju, te se okrenula The Management Groupu, čije je sedište u Beverli Hilsu, a imaju “iskustva u Holivudu”.

Herd je prekinula veze s Precisionom nakon što je izrazila svoju frustraciju oko izveštavanja o slučaju klevete koje je, prema njenom mišljenju, pogodovalo Depu. Zvezda “Pirata s Kariba” počeo je svoje izlaganje 19. aprila i od tada uspešno kontroliše situaciju, a to je zasmetalo Amber, navode izvori. Njemu u prilog ide i podrška obožavatelja na društvenim mrežama.

Takođe, očekuje se da će njen tim na sudsku “pozornicu” stupiti u utorak, nakon što završi Depov tim. Herdino svedočenje najverovatnije bi trebalo da se održi u sredu, navode izvori.

Podsetimo, Dep traži odštetu nakon što je Herd napisala esej za The Washington Post 2018, u kojem je navela da je postala “javna osoba koja predstavlja porodično nasilje”.

Iako nije direktno imenovala Depa, njegovi advokati tvrde da se tekst indirektno odnosi na optužbe za zlostavljanje koje je iznela protiv njega tokom njihovog razvoda, koji je finalizovan 2016. godine. Međutim, Herd je 11. aprila na Instagramu izjavila da njen članak iz The Washington Posta nije o Depu, već da je reč o “eni koju žene plaćaju kada progovore o muškarcima koji imaju moć”.

Nastavljam da plaćam tu cenu“, rekla je Amber Herd.