BIZARNI PREDBRAČNI UGOVORI SLAVNIH: Nećete verovati šta je Ben Aflek tražio od DŽENIFER LOPEZ!

Ben Aflek i Dženifer Lopez
Dnevno.rs/Kolaž

Zvezde se ugovorima štite od nevere, ali traže i određenu količinu seksa u braku...

 

Predbračni ugovor garantuje raspodelu imovine ako dođe do razvoda, ali često se smatra potvrdom neverice u dugotrajan brak i međusobnu ljubav.

Glumica Džesika Bil i muzičar Džastin Timberlejk glase za neodoljiv par koji se neizmerno voli. Ipak, čini se da glumica baš ne veruje do kraja suprugu. Naime, ona je pre venčanja tražila od Džastina da potpiše svojevrsno osiguranje od prevare, tj. predbračni ugovor koji će joj, odluči li se pevač za bračnu neveru, doneti pola miliona dolara.

Slavna Dženifer Lopez bila je još nemilosrdnija. Naime, u predbračni ugovor koji je trebalo da potpiše s Benom Aflekom stavila je klauzulu prema kojoj joj pripada pola njegove imovine u slučaju da je prevari tokom braka. Ali, ni on njoj nije ostao dužan. Doduše, nije “licitirao” milionima, ali je tražio da se glumica i pevačica obaveže na redovne bračne dužnosti, seks najmanje četiri puta nedeljno.

Glumci Mila Kunis i Ašton Kučer potpisali su ugovor prema kojem će on poprilično isprazniti račun u slučaju nevere.  Ako je Ešton prevari, 25 miliona dolara biće joj lepa uteha.

Glumci Dženifer Eniston i Džastin Teru dugo su pregovarali o predbračnom ugovoru. Na kraju su uspeli da sklope ugovor koji vredi 170 miliona dolara, što ide na ruku slavnoj glumici s obzirom na to da je njeno bogatstvo mnogo veće od suprugovog.

Bijonse, ako se razvede od Džej Zija, mogla bi da dobije milion dolara za svaku godinu provedenu s njim. U ugovoru stoji da to može da bude najviše 15 miliona dolara.