BLAGOSLOV ILI PROKLETSTVO? Jedini horoskopski znak koji može da se složi baš SA SVIMA

Ovaj znak Zodijaka se sa svima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tokom izlaska, a i mnogi ih vole kao kolege na poslu.

Horoskop
Pixabay.com

Govorimo o Ribama. Ovaj promenjivi vodeni znak fokusiran je na emocije i empatija im je na jako visokom nivou pa se doslovno može prilagoditi svakoj situaciji.

Ribe kao prijatelji

Kao prijatelji, Ribe su izuzetno realne i pouzdane. Sa svojom 11. kućom u kojoj vlada Saturn, planeta pravila i odgovornosti, jako ozbiljno shvataju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam Riba postane prijatelj, očekujte da je to ‘na duge staze’. Često preuzimaju i vodeće pozicije u školi i na poslu. Zemljani znakovi ih često smatraju za najboljeg prijatelja.

Ribe kao članovi porodice

Ribe su poslednji znak Zodijaka i zbog toga često deluju kao da imaju ‘staru dušu’ i mudrost koja prevazilazi njihove godine. U detinjstvu, na porodičnim okupljanjima često ih možete videti kako razgovaraju sa starijim članovima porodice, umesto da s ostalim klincima jurcaju po dvorištu. Kada odrastu, to se menja i poprimaju više dečjih osobina pa su oni uvek ti koji podstiču zabavu i igru.

Njihovim sektorom doma i porodice vlada Merkur, promenjiva planeta komunikacije, pa Ribe mogu preuzeti bilo koju ulogu koja je potrebna unutar grupe. Njihovu radost življenja najviše cene vazdušni znakovi.

Ribe na ljubavnim sastancima

Ribe vole ljubav. Iako su na glasu kao introvertirani i teško se otvaraju, jednom kada izađu na spoj, pravi su užitak. Njihovim sektorom romanse i zadovoljstva vlada Mesec, planeta užitka i života u sadašnjosti. Ribe intuitivno znaju što da rade i kuda da idu. U romantičnim vezama najbolje se slažu s drugim vodenim znakovima.

Ribe kao kolege na poslu

Iako imaju reputaciju da žive ‘u oblacima’, Ribe u stvari jako dobro rešavaju probleme u poslu. Kako njihovim poslovnim sektorom vlada Sunce, ponekad plahovite Ribe lako mogu preuzeti kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalni i boriće se do kraja za kolegu koji treba, npr, da dobije povišicu. Svi ih žele u svom timu. Vatreni znakovi ih posebno cene kao kolege.

Zaključak je da se Ribe mogu prilagoditi svakoj situaciji. Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što se sa svima pokušavaju povezati na njihovom nivou. Iako se zbog toga Ribe često mogu pitati koji je njihov pravi identitet, zbog toga se jako lako družiti s njima. Ni jedan drugi znak nije toliko voljan da žrtvuje vlastite potrebe za dobrobit grupe i sagledava situaciju iz različitih perspektiva, piše Yahoo!Life.