BLAM KRALJEVSKE PORODICE: Princezin ljubavnik otkrio šta voli da sa njom RADI U KREVETU (FOTO)

Ljubavnik norveške princeze Merte Luize, samozvani šaman Durek Veret (44), doveo je kraljevinu u neprijatnu situaciju nakon što je na svom podkastu izvestio javnost o intimnim detaljima svoje veze sa 48-godišnjom princezom.

Printscreen/princessmarthalouise

Veret je obznanio je da često imaju intimne odnose tri-četiri puta dnevno, pri čemu to nije seks na brzinu.

– Moja devojka svaki put pita: “Zar nećeš da svršiš?”, a ja na to kažem: “Ne, mogu da ti pruštim koliko god orgazama hoćeš. Možemo satima to da radimo, meni je svejedno. Ne moram da svršim” – objavio je on.

View this post on Instagram

Blending in just got a new definition. ?? Sometimes it is hard blending in when nobody sees you. Other times it is hard sticking your neck out too much and you get noticed in ways you never thought possible. Not always a pleasant experience either. So whatever you do in whatever circumstance be you. Be true. Because you are not dependent on other people’s recognition or lack thereof. You are worthy just the way you are. With your whole potential. Because there is no one else who can do exactly what you choose to do in this world. There is only one of you. So make your days count. Make your soul shine in this world for everyone to see and experience the true you. What makes you shine and thrive?

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

“Šaman” je otkrio i da je vežbao odlaganje orgazma kako bi njegove partnerke što više uživale, ali da ponekad ipak ne uspeva u tome.

– Ima perioda kada kao ludak neprekidno doživljavam orgazam. Kad je to u pitanju veoma sam ekstreman – objavio je on.

Princeza nije direktno komentarisala njegove izjave, ali na Instagramu agresivno reaguje na kritike na račun njenog ljubavnika. Njegov podkast je u međuvremenu ugašen.

Samozvani “duhovni vođa i daroviti iscelitelj”

View this post on Instagram

When you meet your twin flame, you know. I have been lucky enough to have met mine. @shamandurek has changed my life, like he does with so many. He has made me realize that unconditional love actually exists here on this planet. He embraces all of me without question or fear. He makes me laugh more than anyone, has the most profound wisdom to share and all the bits in between from the diversity of his being. I feel so happy and blessed that he is my boyfriend. Thank you my love, for including me so generously into your family. I love you from this eternity to the next. And to those of you who feel the need to criticize: Hold your horses. It is not up to you to choose for me or to judge me. I don’t choose my man to satisfy any of you or the norms or boxes you have chosen in your mind for me to be in. I don’t thrive there, nor do I exist in your illusion about me. I choose from love. And that’s it. Shaman Durek is merely a man I love spending my time with and who fulfills me. So thank you for respecting my actions and my choice of partner. All I know at this moment is that we love each other and I am super happy. Have a wonderful, loving Sunday and Mother’s Day(for the USA). ? @dhendersonphoto #love #unconditionallove #newlove #boyfriend #inlove

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

Najstarija ćerka kralja Haralda i kraljice Sonje razvela se 2017. od muža Arija Bena, s kojim ima troje dece, a za novog dečka Dureka Vereta kaže da je isti kao ona i da će ga voleti “od večnosti do večnosti”.

Samozvani “duhovni vođa i daroviti iscelitelj” kaže da pripada “šestoj generaciji šamana”, i, navodno, koristi svoje moći da bi “došao do atoma” u ljudskom telu i na taj način ublažio starenje. Na svom sajtu tvrdi da dovodi klijente u neku vrstu transa kako bi izbacili “otrove” iz tela i povezali se s bliskim osobama na “onom svetu”.

Druži se sa poznatima, među kojima su i Gvinet Paltrou, za koju kaže da je njegova “srodna duša”, i Nina Dobrev, koja glumi u američkoj TV-seriji “Vampirski dnevnici”.

– Durek mi je promenio život, kao i mnogim drugim ljudima. Zahvaljujući njemu sam shvatila da bezuslovna ljubav zaistao postoji na ovoj planeti. Bezuslovno i bez straha prihvatio me je onakvu kakva jesam. Toliko sam srećna i blagoslovena što mi je dečko. Hvala ti, ljubavi, što si me tako velikodušno primio u svoju porodicu – napisala je princeza na Instagramu.

Svima koji osećaju potrebu da je kritikuju, princeza je poručila:

– Obuzdajte se. Nije na vama da mi birate partnera, niti da mi sudite. Šaman Durek je čovek s kojim volim da provodim vreme i koji me ispunjava. Hvala vam što poštujete moje postupke i izbor partnera. Sve što znam u ovom trenutku jeste da se volimo i da sam mnogo srećna – napisala je princeza Marta Luiz.