BLISTA I U PETOJ DECENIJI: Fotografija glumice u kupaćem kostimu zapalila Instagram (FOTO)

Glumica Eva Longoria (45) pre dvije godine rodila je prvo dete, a nakon toga je naporno radila na figuri. Sada se u svojoj vili pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu i objavila fotografiju na Instagramu.

printscreen

– Predivna si. Super si se stesala. Ne mogu da verujem da ti imaš 45 godina, izgledaš puno mlađe – neki su od komentara.

Eva je uz pomoć ličnog trenera i posebnog režima ishrane zategla telo i istopila višak kilograma koje je dobila u trudnoći. Jednodelni bodi sada joj je istakao struk, ravan stomak i istrenirane ruke.

View this post on Instagram

🖤🖤🖤

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Zvezda “Očajnih domaćica” svoj fitnes režim je opisala u jednom intervjuu. Ispričala je kako praktikuje jogu, pilates i treninge snage. Posebno je bila aktivna za vreme karantina.

Svakodnevno je vežbala u svojoj vili na Beverli Hilsu. Za trening je imala posebnu prostoriju, a ponekad je vežbala u vrtu na otvorenom. Takođe je svaki dan kuvala i brinula o tome da ona i njena porodica jedu zdravo.

View this post on Instagram

Green with envy 🍃

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Longorija je zadovoljna svojim izgledom, a na društvenim mrežama često ističe vitku liniju i pozira u oskudnim izdanjima.loading...