BLIŽI JOJ SE KRAJ KARIJERE? O poznatoj voditeljki isplivale brojne prljavštine

Početkom ove godine nekoliko medija je izvestilo o optužbama da se Elen Dedženeres ponaša nasilnički i okrutno prema svom osoblju tokom radnog vremena na televiziji.

printscreen/youtube.com/TheEllenShow

Kako su nedelje prolazile, sve više kolega i podređenih govorili su o svom iskustvu i naveli su da su žrtve zlostavljanja ove voditeljke koja je izgradila imperiju od milijardu dolara predstavljajući se kao predstavnica dobrote i saosećanja.

Sada je “Njujork Post” objavio svedočenja još nekoliko zaposlenih u kompaniji koji kažu da su bili maltretirani tokom rada na emisiji Elen Dedženeres.

Sve priče su istinite”, izjavila je za “Post” bivša zaposlena u emisiji od Dedženeres, koja je na programu 17 godina.

Da li je uvek simpatična? Nije –  nastavio je drugi zaposleni.

Nervira me što ljudi misle da je ona slatka i divna – dodaje još jedan oštećeni.

“Post” je razgovarao i sa telohraniteljem koji je bio zadužen da štiti voditeljku kada je 2014. godine vodila program za dodelu Oskara.

– Elen me je samo pogledala popreko i nije ni rekla ‘zdravo’ ili ‘hvala što ste zaštitili moju majku, moju suprugu i mene – rekao je telohranitelj Tom Majerčak.

U većem delu optužbi, ponašanje koje opisuju optužioci nas podsećaju na to šta se može dogoditi kada nesigurnosti isplivaju na površinu u uslovima ekstremne privilegije i bogatstva.